Twan Huys wil College Tour terug op de buis

Toen hij overstapte naar RTL nam Matthijs van Nieuwkerk zijn programma over, maar na slechts een seizoen stopte hij er alweer mee.

Nu hij weer terug is bij de publieke omroep ziet hij weer mogelijkheden. Dat vertelde hij in een interview op NPO Radio 5. „Ik heb de ambitie om ’College Tour’ weer terug op televisie te brengen”, meldde Huys.

„Het programma is zo inspirerend geweest voor een hele generatie studenten – dat krijg ik vaak te horen van studenten die erbij waren. Dat een antwoord van een wereldleider mensen nét dat ene zetje of inzicht heeft gegeven dat ze nodig hadden.”

3 Comments

  1. Zo nu en dan borrelt het weer op: Zo’n bekende omroepman/vrouw die graag bepaalt wat er op de buis komt, omdat ze er zelf voordeel bij hebben. Zullen we dat maar aan de kijkers overlaten?

  2. En hoe gaat die kijker dat dan bepalen?

    Moet het toch eerst (weer) uitgezonden worden en dan zien we dat wel in de kijkcijfers.
    En dan kun je pas zien of de kijker dat goed vindt.

    • @Juul Even los van het voorbeeld hierboven, het zou goed zijn als de NPO eens enquête houd over wat de kijker graag bij de NPO zou willen zien. Of wat men graag terug zou willen op televisie. Niet alles is even geschikt om anno 2020terug te keren maar misschien is het dan mogelijk in een vernieuwde vorm.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*