TV5MONDE en IDFA gaan samenwerken

TV5MONDE, de Franstalige televisiezender, is partner van IDFA en sponsor van alle Franstalige producties die tijdens het festival worden vertoond.

Op vrijdag 23 november organiseert TV5MONDE in samenwerking met IDFA bovendien een speciale educatieve workshop voor docenten Frans en hun leerlingen. De lesmethode van TV5MONDE, Apprendre & Enseigner avec TV5MONDE, biedt een gevarieerd aanbod aan hulpmiddelen dat door duizenden docenten en studenten wereldwijd wordt gebruikt, direct beschikbaar, actueel en kosteloos. Meer informatie over deze lesmethode is te vinden op: apprendre.tv5monde.com en enseigner.tv5monde.com. ´We zijn trots op onze samenwerking met IDFA, aangezien beide partijen de Franstalige filmcultuur een warm hart toedragen en graag een bijdrage leveren aan de promotie van het leren van de Franse taal´, aldus André Vroegindeweij, Directeur Pratensis Media, vertegenwoordiger van TV5MONDE in Nederland.

IDFA, het International Documentary Film Festival Amsterdam, is het grootste documentaire filmfestival ter wereld. De 31e editie van IDFA vindt plaats van 14 t/m 25 november 2018. IDFA speelt zich af in het centrum van Amsterdam, met het Pathé Tuschinski theater, Pathé de Munt en het EYE Filminstituut als belangrijkste vertoningslocaties.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*