Treinplatform 24Trains.tv is vanaf vandaag live

24Trains.tv is de grootste digitale treinbibliotheek met naast video’s ook magazines, boeken over treinen.

Het platform van Erik de Zwart richt zich op  treinliefhebbers en is in verschillende talen beschikbaar op de smartphone, tablet, laptop en (smart) TV. Uniek aan dit Nederlandse initiatief is dat het het videostreaming combineert met het streamen van magazines en boeken. Een soort van combinatie tussen Netflix en Blendle.

Directeur 24Trains.tv Erik de Zwart: “24Trains.tv is een idee dat ik gekregen heb tijdens een van mijn treinreizen. Breng alle info over treinen bij elkaar en maak die online beschikbaar op één plek. Dat is 24Trains.tv. Alles over treinen, altijd en overal. Het is bijzonder, om in een tijd waar grote buitenlandse partijen met platformen als Netflix en Disney+ strijden om de gunst van de consument, zo’n nichekanaal te kunnen lanceren. Het ontwikkelen van het platform heeft enkele jaren geduurd, maar biedt natuurlijk ook mogelijkheden voor andere niche kanalen in de toekomst. Maar voor nu ligt de focus op  treinen. Het is toch fantastisch om voor de tweede keer in je leven van je hobby je werk te kunnen maken.”

2 Comments

  1. Bijzonder leuk initiatief Erik! Hoop dat ’t gaat lopen als een trein…Het leven is tenslotte als een trein, wie mee wil doen dient in te stappen…Natuurlijk zijn er ook mensen die groots en meeslepend willen leven maar er dan achter komen dat hun trein gewoon weer vertraging heeft…en persoonlijk reis ik bij voorkeur 2de klas want in de trein des levens zitten er velen met valse biljetten in de 1ste klas 🙂 Maar 1 ding staat als een paal boven water, de enige manier om er zeker van te zijn een trein te halen is om de vorige te missen… Zomaar wat ’treinpraat’ bij elkaar geharkt ter ondersteuning van je leuke initiatief… En nu ga ik er met een treinvaart weer vandoor….

  2. Ook noordwestexpress.nl van Chris Engelsman is mooie site, de man wil meer nachttreinen door Europa, zelfs lijndienst. Iets voor Erik?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*