Tour-avond met Mart Smeets

Op de tweede rustdag van de Tour de France, maandagavond 22 juli, presenteert Mart Smeets een live-talkshow in Beeld en Geluid over de Tour de France.

In een intieme setting bespreekt nestor van de vaderlandse wielerjournalistiek Mart Smeets de Tour de France van 2019. Diverse gasten, onder wie Rob Harmeling, Bart Veldkamp, Maarten den Bakker en Erwin Nijboer, geven hun visie op de ronde der rondes.

Kunt u een rustdag in de Tour ook moeilijk verdragen, wilt u weten wat de kenners van de Tour de France vinden en nog eenmaal Mart Smeets live in actie zien? Bestel dan snel uw tickets!

Programma

18.45 – 19.30 Inloop
19.30 – 22.00 Zaalprogramma
22.00 – 23.00 Gelegenheid tot een drankje

Maandag 22 juli 
18:45 – 23:00

CJP/Student €5,00
Jeugd 4 t/m 12 jaar €4,25
BLG VIP Kaart €4,25
Museumkaart €4,25
Regulier €9,50

TICKETS

2 Comments

  1. Hopelijk doet Mart dan niet zo ongeinteresseerd als hij bij Jinek deed.
    Jonge, jonge, daar zagen we weer de echte Mart Smeets. Neerkijkend op de andere gasten.
    Ik ben gaan zappen………kon het niet meer aan zien.

  2. Soms gaat het goed als je Mart Smeets als gast hebt in je programma. Maar in veel gevallen straalt hij uit dat hij er wel is, maar het eigenlijk allemaal veel te gewoon voor hem is. Alle anderen aan tafel is klootjesvolk. Als je zoiets uitstraalt kom dan niet en blijf thuis. Iets van deze strekking heb ik hem al eens geschreven. Natuurlijk geen reactie want ik ben Mart Smeets niet. Kan mij voorstellen dat de sportredactie bij de NOS de vlag uithing toen hij met pensioen ging. Maar…dat dan weer wel het is en blijft een vakman. Maar als je in je eentje de Tour de France wil veranderen kom je niet van deze planeet.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*