Top 40-feest en RadioRing-ophef in Dit Was De Radio


Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen bespreken in aflevering 101 van de podcast Dit Was De Radio weer met verhalen, analyses en een gulle lach alles wat er gebeurt op dat fraaie medium: de radio! Deze week o.a. een Top 40-jubileum en een verse RadioRing-rel!

De gehele inhoud van aflevering 101:

  • De 3000ste aflevering van de ‘Top 40’! Of nee! Toch niet! Maar wél 3000 Top 40’s samengesteld hoor! Dus toch genoeg reden voor een feestelijke editie op Qmusic, met Domien Verschuuren. Mister Top 40 Erik de Zwart is te gast en strooit met cijfertjes.
  • Dat doet Erik ook in het ‘Top 40 Hitdossier’, net gestart op NPO Radio 5. Een herkenbaar geluid is (weer) terug. Kris Kros door hitdossiers!
  • Ook terug op de radio: Simone Walraven. Nu met een bijna dagelijkse show hoor je meer Simone dan ooit op de Nederlandse radio. En dat pakt goed uit! Maar hoe wordt dat Countdown-archief hier nou in gebruikt? Dat was toch vooral televisie?
  • Het kortste item ooit in DWDR (Want we willen serieus korter worden): Igmar Felicia heeft een nieuwe plek (op FunX). Gefeliciteerd!
  • De RadioRing 2022 is weer controversieel, door de RadioSter Man en Vrouw af te schaffen voor ‘De RadioRing voor Beste Presentator’. Annemieke Schollaardt (NPO Radio 2) en Tannaz Hajeby (FunX) vinden daar wat van! En Arjan ook (in de aller-kortste ‘Arjan Is Boos’ ooit! We zijn goed bezig!).
  • Bloopers dan. Van ene Ron Vergouwen. En van ene Arjan Snijders. En een geweldig compact reclameblok. En nog veel meer!
  • Syb sluit weer af, met z’n eerste echt nieuwe 2023 radiocollage!
  • Wout & Frank van NPO Radio 2 sluiten de show af. Maar de connectie Wout en Arjan, daar was iets mee…


In de bonusshow voor onze vrienden: het afscheid van Prem Radhakishun met zijn ‘Zwarte Prietpraat’ op NPO Radio 1. En het programma wat ervoor in de plaats komt: ‘Wat blijft’, met Lara Billie Rense. 200% minder lawaai! Bij de Bonusbloopers onder andere Hijlco Span, die met Ron en Arjan er pal naast wel heel omslachtig naar een plekje in het Blooperblokje solliciteert!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*