David de Bruijne versterkt M&I Broadcast Services als salesmanager

M&I Broadcast Services, bekend van OmniPlayer en Nimbus, heeft haar sales team uitgebreid met David de Bruijne. Hiermee onderstreept M&I haar ambities met betrekking tot grote (internationale) groei.

David wordt verantwoordelijk voor het interesseren van klanten in binnen en buitenland voor de key producten van M&I; OmniPlayer en Nimbus. Doordat de producten een upgrade hebben ondergaan én aangeboden worden als “SAAS”, is de verwachting dat bestaande en nieuwe klanten grote meerwaarde (blijven) zien in deze producten van M&I.

David de Bruijne werkt inmiddels sinds 2012 in de media-industrie en heeft brede ervaring opgedaan bij Avrotros, 3Rivers, Southfields en NEP Group.

Raymond Lamphen (CEO): “In mijn eerste maanden als CEO bij M&I is mij al snel duidelijk geworden dat het realiseren van onze ambities alleen mogelijk is door fors in te zetten op goede, doordachte verkooptrajecten, waarin voorop staat dat onze klanten op de juiste manier bediend blijven worden. Onze software is mission critical en dat maakt dat klanten volledig vertrouwen moeten hebben in onze producten en ons bedrijf. Dit vereist geduld, creatieve invalshoeken en op groei gerichte energie. Met David als uitbreiding van ons sales team, hebben we een ervaren media professional aangetrokken, die met rust en enthousiasme onze ambities mede vorm kan geven.” 

David de Bruijne: “Ik ben zeer verheugd om aan de slag te gaan bij M&I en onderdeel te mogen zijn van deze nieuwe fase. De diensten en softwarepakketten van M&I zijn van grote kwaliteit en ik zie een premium broadcast attitude terug bij het hele team van M&I. De gesprekken met Raymond en met Valsoft over de groei en de samenwerking met andere media-bedrijven binnen de groep, klonken mij als muziek in de oren waardoor mijn besluit snel was genomen.”

Over M&I Broadcast Services

M&I Broadcast Services maakt aantrekkelijke, bedrijfskritische software voor de broadcast industrie. Met OmniPlayer hebben ze een nieuwe standaard gezet in radio-automatisering en playout-software. De meeste regionale en landelijke zenders in Nederland gebruiken OmniPlayer om hun content, nieuws en muziek feilloos te creëren, beheren, bewerken, afspelen en uitzenden. Met Nimbus Newsroom hebben ze software gemaakt waarmee makers, journalisten en redacteuren altijd, overal en vanaf elk apparaat nieuws kunnen maken, bewerken en brengen. M&I-software wordt vertrouwd door vooraanstaande Europese mediabedrijven zoals RTL, DPG Media, Radio Italia en Talpa.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*