Top 2000-café ook dit jaar weer in Beeld en Geluid

Ook dit jaar komt er een Top 2000-café in Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Maar of daar publiek bij aanwezig kan zijn, is door de coronamaatregelen nog even afwachten.

De afgelopen jaren werd de Radio 2-hitlijst gepresenteerd vanuit het Hilversumse museum. 

In de hal werd een groot café opgebouwd, waar liefhebbers per tijdslot konden genieten van de muziek en van de draaiende dj’s. Het evenement is mateloos populair, bezoekers moesten soms uren wachten voordat zij naar binnen mochten.

Ook in 2020 zal er een café opgebouwd worden, bevestigt de omroep. „Ja hoor, we gaan gewoon door”, antwoordt een woordvoerder van de NPO desgevraagd. „En dit jaar zal er dus ook gewoon een Top 2000 zijn”, vervolgt hij. 

De voorbereidingen voor het café in Hilversum zijn in volle gang. Maar het is nog maar de vraag of er publiek op af kan komen, aldus de woordvoerder. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het corona en de maatregelen om het virus in te dammen.

3 Comments

  1. In de laatste Top 2000 viel Don Leo in als D.J. op geheel eigen manier, hij wist meteen de saaie sfeer in het café te breken door zich zelf tussen het publiek te begeven en samen met de bezoekers te gaan dansen.
    Ik betwijfel of dit door de organisatie op prijs gesteld werd maar ik vond het fantastisch om te zien.
    Top Leo om te laten zien dat er nog pit in de oude garde zit.

  2. Dan kijk je toch niet! Ga je lekker met je futuristische speeltjes aan de slag.🚀Hiermee bijvoorbeeld. Kun je jezelf lekker wegschieten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*