Top 2000 Café online uitverkocht

Online tickets kopen voor het Top 2000 Café is niet meer mogelijk. Beeld en Geluid heeft gistermiddag in een paar uur tijd 15.000 toegangskaarten verkocht voor het muziekcafé dat op eerste kerstdag de deuren opent.

De overige 15.000 kaarten worden op de laatste dagen van het jaar aan de kassa verkocht op de dagen dat Radio 2 de Top 2000 uitzendt. Bezoekers moeten dan wel rekening houden met een wachttijd, waarschuwt Beeld en Geluid op Twitter.

De kaartverkoop door middel van internet begon gisteren rond het middaguur.

De woordvoerster van Beeld en Geluid zei vooraf al te verwachten dat de populairste tijdstippen binnen enkele uren verkocht zouden zijn, maar dat geldt dit jaar dus ook voor de minder fraaie uitzendtijdstippen – ’s nachts of ’s ochtends heel vroeg. Het café is geopend van 5 uur ’s ochtends tot en met 3 uur ’s nachts, met uitzondering van eerste kerstdag en oudejaarsavond.

Het Top 2000 Café ontving vorig jaar 31.000 bezoekers, het hoogste aantal in het bestaan van de geïmproviseerde kroeg. Het tijdelijke café biedt bezoekers sinds het jaar 2010 de kans om de Top 2000-dj’s aan het werk te zien. De Top 2000 begint op 25 december. De volgorde van de 2000 nummers wordt in de stemweek bepaald die zaterdag begint. Vanaf de start worden de platen achter elkaar gedraaid.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*