Top 2000 Cafe in nieuw jasje

Het Top 2000 Cafe wordt deze week opgebouwd en is van een nieuw uiterlijk voorzien. Komende zaterdag 14 november gaat het voor het eerst gebruikt worden tijdens de opnamen voor de Top 2000 Quiz die op 20 november wordt uitgezonden.

Dan begint ook de Top 2000 stemweek, geopend door Gijs Staverman tussen 12 en 14 uur. Daarna zijn er allerlei activiteiten en radioprogramma in het cafe in de hal van Instituut Beeld en Geluid. Zaterdag 12 tot en met maandag 14 december zijn er de televisieopnamen van Top 2000 a go go met Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis.

De laatste week van het jaar is uiteraard weer gereserveerd voor de marathonuitzending op NPO 2 van de Lijst der Lijsten. De gehele kerstvakantie staat Beeld en Geluid in Hilversum in het teken van radio.

Nominatie

Overigens is de Top 2000 genomineerd voor een Rose d’Or in de categorie Radio Entertainment Event. De prijs voor radioprogramma’s wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. De Top 2000 is de enige Nederlandse genomineerde, tussen overwegend Britse radioprogramma’s. In totaal zijn 82 internationale radioprogramma’s beoordeeld.
 
De uitreiking van de Rose d’Or, voorheen bekend als de Roos van Montreux, vindt op 9 december plaats in het British Museum in Londen. Het awardgala wordt georganiseerd door de organisatoren van het Eurovisie Songfestival.
 
 
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*