Tonny Eyk op De Perstribune van MAX

Komende zondag zijn het beachvolleybalduo Brouwer/Meeuwsen én muzikant Tonny Eyk te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Tonny Eyk, te gast in het eerste uur van De Perstribunetussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend als componist, muzikant en arrangeur. Hij gaat de geschiedenis in als de componist van de tune van Studio Sport. Maar daarnaast is hij ook columnist, schrijver van reisboeken én Frankrijk- en Tour-liefhebber. De nu 78-jarige Eyk schrijft tijdens de Tour een column in De Telegraaf.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, vormen één van de succesvolste beachvolleybalduo’s van Nederland. Al acht seizoenen zijn ze samen. In 2013 werden ze wereldkampioen. Afgelopen weekend hadden ze in eigen land Europees kampioen willen worden, maar dat liep even anders. Het vizier gaat nu op de Spelen van Tokio.

Mediajournalist Ron Vergouwen gaat deze zomer op bezoek bij mensen die een belangrijke rol vervullen áchter de schermen van de media. Deze week is hij bij ‘opnameleider’ Tommy Byrne, die onder meer werkt voor De Wereld Draait Door en Jinek. In Kassie Kijkenaandacht voor VPRO Zomergasten.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*