Tom Egbers wil weer op tv

Sportpresentator Tom Egbers heeft een kort geding aangespannen tegen de NOS, na ruim een jaar afwezigheid op televisie volgend op beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. Egbers, die al decennialang een gezicht van Studio Sport en Andere Tijden Sport was, ontkent de aantijgingen en eist deels hervatting van zijn tv-werk en rehabilitatie door zijn werkgever.

De NOS heeft aangegeven in gesprek te blijven met Egbers over mogelijke werkzaamheden en voorwaarden. Het kort geding komt maandag voor in de rechtbank, terwijl Egbers en zijn gezin een zwaar jaar achter de rug hebben met onder andere doodsbedreigingen en gezondheidsproblemen.

6 Comments

  1. Non-talent Egbers moet lekker met pensioen gaan.
    Wel of niet grensoverschrijdend gedrag: opgeruimd staat netjes! 🙋‍♀️

    • Dat is mogelijk ook z’n strategie, terugkomen bij de NOS is onwaarschijnlijk, dus via de rechter een goudgerand pre-pensioen afdwingen. En dan afwachten of Jan Slagter nog zo happig is om al die zwarte schapen weer een kans te geven.

  2. Egberts wordt als enige geslachtofferd terwijl er bij NOS sport blijkbaar meer aan de hand was. Laat inderdaad een rechter er eens over oordelen.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Vijftig plus website: Tom Egbers wil weer op tv – Vacatures, werk en klusjes voor vijftig plussers
  2. Tom Egbers wil weer op tv – Pensioen Nieuws

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*