Toine van Peperstraten naar JOE

Toine van Peperstraten gaat weer radio maken. De presentator, die in het verleden op NPO Radio 1 en NPO Radio 2 te horen was, krijgt een wekelijks programma op JOE. Dat heeft de radiozender vandaag bekendgemaakt.

Van Peperstraten gaat iedere vrijdag het programma Top 40 nummer 1 Hits presenteren. “Ik heb enorm veel zin om elke week het weekend in te luiden met de luisteraar”, zegt hij. “Samen duiken we elke vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur in de schatkist van de muziekgeschiedenis.”

Ook Kimberley Dekker, Edwin Noorlander en Ingrid Perez krijgen een plek in de vaste programmering van JOE. De eerste twee waren al te horen tijdens de opstartfase van de nieuwe zender en dat beviel zo goed dat ze nu een eigen programma krijgen.

Spreekbuis-columnist Patrick Kicken meldde al in oktober dat Toine de overstap naar JOE zou gaan maken.

8 Comments

  1. Blijft een vreemde eend in de bijt tussen de line-up die er tot nu toe bekend is. Ook vind ik het wat vreemd dat de DJ’s zo verspreid beginnen. Niet echt slim als je gelijk een stempel op je zender wil en om te blijven daar waar je wilt zijn, met die goede luistercijfers die ze al sinds de eerste week kunnen overleggen. Het komt wat rommelig over.

  2. Is “Top40” iets wat je zomaar mag gebruiken? Mister top 40 zit zelf op vrijdagavond op radio5.Top40 is toch van Erik de Zwart? Bij het Theater van Sentiment gebruiken ze jingles uit de top40 vrijdagmiddaggebeurtenis.

  3. Bij de actuele Top 40 liggen de uitzendrechten bij Qmusic.

    De Hitdossier rechten bij de NPO op NPO Radio 2 en NPO Radio 5.

    Of het nieuwe Joe programma officieel een product van de Stichting van Erik de Zwart is weet ik niet, wel zou het voor onze belastingcenten natuurlijk beter zijn als Erik en de Hitdossier verhuizen naar Joe.

    • #Pim, mee eens. Het was op Radio1 een verschrikking samen met Dionne Stax en daarna alleen. Hij wil het wel heel graag maar hij bakt er niets van. Dat zegt wel iets over om welke reden van Peperstraten is binnengehaald. Kansloze missie en daar zullen ze bij Joe snel achter komen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*