Tina’s TV Update: is de publieke omroep nog houdbaar?

Héél veel kijkcijfers, want het was een interessant tv-weekend! En nieuws over NPO- baas Frederieke Leeflang: is de publieke omroep op deze manier nog houdbaar?

Welk TV-moment mag je niet missen? Waar hoef je écht niet naar te kijken? Wat zeggen de kijkcijfers? En wat is het laatste medianieuws? Tina Nijkamp praat je bij in Tina’s TV Update:

5 Comments

 1. De vraag zou eigenlijk moeten luiden: “Is Tina Nijkamp nog houdbaar?” Het antwoord daarop: “Nee, natuurlijk niet.” Het is namelijk ongelooflijk dat de stompzinnige, platte ‘analyses’ van Tina Nijkamp überhaupt serieus genomen worden. Wat een bedroevend niveau.

 2. NPO3 moet de jongerenzender zijn maar er kijkt geen enkele jongere naar die zender. Verkoop het aan Mediahuis en laat die daar maar lekker de boel omdopen tot Veronica ofzo. Weet zeker dat een commerciële partij er meer uit weet te halen omdat die types als Jurre Geluk en Emma Worteldoek geen tweeduizendste kans geven en flops wél van de zender halen.

  • De publieke omroep financieel halveren. Per direct Ned3 weg. Ik zie het nut niet dat wij belasting betalen voor de baggerprogramna’s en de overbetaalde slechte Journalisten. Alleen de 70+ generatie kijkt nog.

   • Neee…Ned1 moet juist weg. Die programma’s kunnen prima bij de commercielen onderdak vinden. Die doen een moord voor Heel Holland Bakt en Boer zoekt vrouw.
    Juist programma’s waarvoor de commercielen hun neus ophalen, moeten blijven. Dus een groot deel van Ned 2 en Ned 3. Natuurlijk kan het budget dan wel fors gekortwiekt worden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*