Tina Nijkamp gaat toch kijkcijfers delen

Sinds vorige week publiceert NMO niet meer de actuele kijkcijfers van de dag ervoor. Mediaspecialiste Tina Nijkamp koos er ook voor om de cijfers niet meer via haar Instagram-account te delen. Daar komt zij nu op terug. 

Nijkamp: ‘Ik krijg zoveel DM’s dat mensen de kijkcijfers van de avond ervoor missen. Heb er deze week goed over nagedacht, maar vind het toch raar om kijkcijferinformatie niet hier te delen. Ik heb er daarom voor gekozen dat als ik de informatie heb, ik de highlights breng. Hopelijk maak ik de kijker/lezer dan toch een beetje blij, totdat de geheimhouding er niet meer is. Hopelijk is dat snel.’

10 Comments

  1. Jij zegt het raar te vinden dat de kijkcijfers niet meer worden gedeeld. Ik vind het censuur. Ik waardeer je inzet, maar hoop dat de nmo deze kijkcijfers niet meer geheim houdt.

  2. Ik hoop dat snel mogelijk een einde komt aan die geheimhouding, slaat nergens op…….Net zoals het statiegeld op blikjes, maar dat is een andere discussie…..Ook afschaffen die onzin.

  3. SBS MAAKT ZOVEELSTE FOUT door Ik hou van Holland km 21:30 uit te zenden gaat verl kijkers kosten. Trouwens die hele Linda de Mol kan beter stoppen, gisteren ook weer zo vol van zichzelf bij Miljoenejacht. Please Linda ga met Pensioen en neem “Vieze Jeroentje” die je weer in genade hebt teruggenomen met je mee lekker naar Aruba ofzo

  4. Waarom moeten wij ons interesseren voor incomplete cijfers. Alleen omdat anders die gedateerde Tina haar business model van kijkcijfer”expert” enigszins aangetast ziet raken.

    • Eens. Dan maar een week wachten, dan heb je wel het complete kijkcijfer met alle terug kijkers op alle streaming platforms waar je op terug en vooruit kunt kijken.

  5. Dit hijgerige en hysterische vrouwmensch kan ook gewoon wachten. Dan kun je een completer kijkcijfers bespreken. Het heeft geen zin om incomplete kijkcijfers te bespreken. Ik snap wel waarom ze de cijfers nog een weekje ’tegen de borst’ houden om zodoende ook de uitgesteld kijken cijfers te kunnen publiceren. Het was voorheen gewoon erg onhandig.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*