Pierre van Hooijdonk terug aan tafel bij NOS Studio Voetbal

Na twee weken afwezigheid keert Pierre van Hooijdonk zondag terug aan tafel bij NOS Studio Voetbal. Samen met Leonne Stentler, Ibrahim Afallay en Jeroen Stekelenburg bespreekt hij het voetbalweekend. De presentatie is in handen van Sjoerd van Ramshorst. De uitzending begint om 21:58 uur op NPO 1.

In de uitzending van 13 augustus deed Van Hooijdonk uitspraken die niet thuishoren in het programma: NOS Studio Voetbal geeft kijkers inzicht in de voetbalwereld door onderbouwde analyses van experts. Daardoor kunnen mensen het spelletje beter snappen en hebben ze meer lol in het volgen van de sport. Vanwege de gedane uitspraken was Van Hooijdonk enkele weken afwezig. “Pierre ziet in dat hij een uitglijder heeft gemaakt en heeft daarvoor zijn excuses aangeboden” aldus Gert-Jaap Hoekman, de nieuwe hoofdredacteur van NOS Sport, “we hebben daar goed en intensief met elkaar over gesproken. Ik heb er vertrouwen in dat hij zijn rol zondag weer professioneel oppakt. We kennen Pierre als analist die zich goed voorbereidt en zijn analyses onderbouwt met feiten.” Van Hooijdonk: “Ik had die uitspraken niet moeten doen en daar heb ik mijn excuses voor aangeboden. Dit was een belangrijk leermoment voor me. Ik zal me door de gemaakte uitglijder de komende tijd extra moeten bewijzen aan de kijker.”   

Naast de bijdrage van Van Hooijdonk aan NOS Studio Voetbal verzorgt hij aanstaande donderdag ook de analyse bij het EK-kwalificatie-duel tussen het Nederlands elftal en Griekenland. Die uitzending start om 20:10 uur op NPO 3. De wedstrijd start om 20:45 uur.

4 Comments

  1. Waarom niet ??? Hij heeft niemand belazerd, niet geslagen noch vermoord,,,,,Hij heeft alleen iets, iets te voorbarig gezegd,,,nou en ??? ( en héél misschien is het wel waar) Er zijn genoeg dames en heren in vaste dienst binnen de omroep , die zich wél door manipulatie hebben verrijkt, zich naar posities hebben gekonkelt die hen helemaal niet past,,,,,,,’n beetje intelligente lezer kent er vast wel ’n paar !!!!!!!!!

  2. Nou, dat zal ze leren, even 2 weken weg blijven. Pi Airrr is al jaren lang af als het gaat om domme uitspraken/meningen. Voegt niets toe aan het programma.

    • Nou die Stekelenburg kan er ook wat van. Nul voetbalervaring en hij denkt het allemaal zo goed te weten. Komt die Stentler er ook nog bij. Zij denkt dat ze door veel te praten en voetbaltermen te gebruiken iets zinnigs bijdraagt.
      Afallay is een prima kerel met veel verstand van voetbal. Jammer alleen dat hij het slaapverwekkend brengt. Gelukkig hoef ik niet te kijken.

  3. Heeft de naam bonusvader een nieuwe betekenis gekregen, je krijgt zo’n lastpak er gratis bij als je Sydney als club contracteert

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*