(video) Tim Hofman interviewt John de Mol

John de Mol: ‘Ik ben behoorlijk in de war van wat ik heb gezien’.

John de Mol heeft gisteren aangegeven dat hij een reactie zou geven op de BOOS-rapportage over The Voice of Holland. Binnen de nieuwe aflevering is het interview met John de Mol ook meegenomen.

John de Mol: ‘Ik ben behoorlijk in de war van wat ik heb gezien’. De Mol geeft in het interview aan slechts een keer op de hoogte te zijn van een misstand. rondom bandleider en zwager Jeroen Rietbergen. Dit was in april 2019. ‘Daarna heb ik niets meer gehoord’, aldus De Mol.

De Mol zegt niet geweten te hebben dat er op grote schaal sprake was van grensoverschrijdend gedrag binnen TVOH. ‘Ik voel me verantwoordelijk voor wat er is misgegaan buiten mijn zicht.’

Tot 1 januari was de mediamagnaat betrokken bij het programma en in die tijd zou hij slechts één keer een melding hebben gehad van een kandidate die zei seksueel overschrijdende appjes te hebben gekregen van bandleider Jeroen Rietbergen.

Zie hieronder het fragment:

3 Comments

  1. Bij elk bedrijf is het het zelfde als je wat zegt tegen de hoogste baas over de werkvloer dan kan je een andere baan zoeken.
    En zelfs bij het amateurtoneel, zeg je wat tegen de regisseur dan lig je er uit (uit eigen ondervinding) dus nu houd zelf iedereen daar in zijn mond.

  2. Het is verschrikkelijk allemaal vooral voor !!! Wat ik in het hele intervieuw mis is dat er niet wordt gesproken over vertrouwens personen. Kijk in de showbiz is het makkelijk om een soort van baasje te worden. Daar kan je bij een auditie ( intake) ook over hebben, gebeurt er iets van welke aard dan ook meld het bij die persoon!!!!

  3. “oooh jeeh!”
    dat zou ik stiekem 2000 keer moeten herhalen! Hoe kan het immers zo zijn dat de Mol beweert dat slachtoffers iets moeten. Laat me duidelijker zijn: Slachtoffers moeten iets DOEN! Ach ja laat ik maar direct nog duidelijker zijn: vrouwelijke slachtoffers moeten iets DOEN. Hij schijnt kennelijk van mening te zijn dat de helft van de bevolking buiten beschouwing gelaten kan worden, de mannen. Of jongens, wat wellicht beter geschikt is als aanduiding in de voice kids. De meermaals hardop makende keuze voor vrouwen tov mannen geeft mij het idee dat de Mol enige vorm van voorkennis niet te ontzeggen is, het lijkt erop dat de misbruikers in the Voice liefst voor vrouwelijk schoon gingen. Dit is iets wat niemand wist, maar John de Mol kennelijk wel! Hoe erg ik ook hoop dat de jongens niet lastig gevallen zouden worden: Ik weet van niks, maar John de Mol kennelijk wel, dat vind ik hoogwaardige informatie!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*