Thomas Erdbrink en Steven Rooks in de Perstribune

Thomas Erdbrink, te gast in het eerste uur van De Perstribune, maakt voor de VPRO een nieuwe reeks van de succesvolle serie Onze Man in Teheran. In vijf nieuwe afleveringen duikt Erdbrink wederom in de samenleving van Iran, het land waar hij al zestien jaar woont. Erdbrink is in Iran correspondent voor diverse nationale en internationale media. Het grote publiek kent hem ook als een van de presentatoren van Zomergasten.

Steven Rooks, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is een van de beste en succesvolste wielrenners uit de Nederlandse wielerhistorie. Hij werd twee keer Nederlands kampioen en won onder meer Luik-Bastenaken-Luik en de Amstel Gold Race, die zondag opnieuw wordt verreden. In 1988 won hij bijna de Tour en pakte hij de bolletjestrui. Na zijn loopbaan als wielrenner was Rooks onder meer ploegleider en wieleranalist voor Studio Sport.

In Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de televisieprogramma’s van de afgelopen week, met dit keer extra nadruk op de nieuwe dramaseries. Ook nemen we een kijkje achter de schermen van de succesvolle tv-quiz Met Het Mes Op Tafel.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

De Perstribune – Zondag 15 april van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*