Tessa Mol van KINK naar JOE

Tessa Mol heeft aangekondigd dat ze stopt bij radiozender Kink en haar laatste uitzending zal maken op 29 september tussen 11 en 13 uur. Ze gaat per 1 november werken als producer bij Joe bij DPG Media. Mol was 4,5 jaar actief bij Kink, waar ze onder andere haar eigen radioprogramma had en betrokken was bij diverse evenementen en initiatieven. Ze begon haar carrière bij de lokale omroep van Oldenzaal en heeft bij meerdere zenders en omroepen gewerkt, waaronder 3FM en Efteling Kids Radio. Ze ziet haar overstap als een kans voor een nieuwe radiodroom en nieuwe mogelijkheden.

Tessa Mol: “Na 4,5 jaar me vol te hebben ingezet voor Kink is het tijd voor wat anders. Ik heb bij Kink mijn droom van een eigen radioprogramma op een landelijke zender in vervulling zien gaan. Ik heb festivalradio mogen maken, bijzondere Kink presents concerten mogen bijwonen, mogen en dansen met mede-Kink’ers op ons eigen Kink 1500 feest, nieuwe bands en artiesten mogen volgen bij de Popronde en mijn liefde en support voor vrouwen in de muziek mogen uitdragen in Female Power.

3 Comments

  1. Die krijgt daar natuurlijk ook een eigen showtje en gaat bovendien dan echt verdienen. Bij Kink zat ze vermoedelijk voor een maandelijkse Snicker en een boekenbon.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*