Team5pm door Britse European Video Awards verkozen tot beste video agency

YouTube Agency Team5pm heeft een internationale prijs gewonnen tijdens de European Video Awards. De awardshow, georganiseerd door het Britse video vakblad VideoWeek, bekroont de meest innovatieve spelers op het gebied van video- en CTV-advertising. De data-gedreven YouTube Agency mag zich de beste agency voor video noemen. De uitreiking vond plaats in Regent’s Park in Londen.

Tom Schoufs, Co-founder, Team5pm: “We zijn ongelooflijk trots dat we zijn verkozen tot ‘Beste Video Agency’ door de European Video Awards. We hebben als full-service YouTube-bureau in korte tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waarin we onder andere werken voor klanten als Amazon Prime Video, Playstation, Samsung, Hyundai en YouTube zelf. We hebben kunnen laten zien dat je met een data-gedreven YouTube-aanpak de doelgroep én doelstellingen op succesvolle wijze kan bereiken. Data-gedreven inzichten, die altijd als basis dienen voor strategie, creatie, productie en distributie. De European Video Awards vormen een mooie bekroning op deze overtuiging. Uiteraard willen we al onze partners bedanken voor het vertrouwen!”

YouTube Agency Team5pm
Afgelopen mei bestond YouTube Agency Team5pm vier jaar. In deze jaren is de kneedbare start-up uitgegroeid tot een volwaardige scale-up. Team5pm groeide van twee naar meer dan 100 collega’s, vier klanten werden er 75+ en de omzet is 54 keer vermenigvuldigd. Momenteel is de YouTube Agency actief in 24 landen met vier kantoren en heeft zestien awards op haar naam staan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*