TB Design nu door als PodiumWorks

“Het werd er wel eens tijd voor, een sprekende en herkenbare naam die duidelijk maakt waar we het eigenlijk allemaal voor doen. Daarom heten we vanaf vandaag PodiumWorks”, aldus Tjade Berkers van PodiumWorks.

De nieuwe naam PodiumWorks drukt uit wat TB Design al jaren nastreeft; een podium geven aan wat haar opdrachtgevers graag willen laten zien. Letterlijk en figuurlijk. Dat doet ze voor product-, assortiment- en bedrijfspresentaties op beurzen en andere evenementen. Of voor tv- en theaterconcepten door middel van set- en decorbouw en door het produceren van veelzeggende interieurs voor retail, bedrijfsgebouwen, openbare ruimtes en privédomeinen.

PodiumWorks verzorgt het gehele traject van idee tot en met uitvoering, van productie tot en met logistiek. “We zijn trots op onze nieuwe naam en branding, en blij met onze opdrachtgevers en onze PodiumWorkers. Samen verheugen we ons op een opvallende en schitterende toekomst. Daarin staan onze missie en ambitie centraal: You’re on stage!”, sluit Tjade Berkers af.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*