Talpa trekt stekker uit 5 Uur Show

Vanwege tegenvallende kijkcijfers haalt Talpa de 5 Uur Show na de laatste reguliere uitzending van 14 mei van de buis.

“De tegenvallende kijkcijfers hebben uiteindelijk de doorslag gegeven voor alle partijen om het programma in het najaar niet meer terug te brengen”, zegt een woordvoerder van Talpa in gesprek met het AD.

5 Comments

 1. Alweer zo’n typisch voorbeeld van een programma waarvan iedereen al wist dat het ging floppen behalve de Talpa baasjes. M

  Het had nog kunnen lukken als ze het format ban 5 uur live een op een hadden overgenomen met de zelfde (of soort gelijke) presentatoren onder de naar 5 Uur show. Maar de huidige 5 uur show sloeg wederom de plank mis wat betreft middag tv voor SBS6. Hoevaak gaan die ezels daar zich nog aan de zelfde steen stoten?

 2. Als ze echt urgent willen worden bij SBS6 moet er in elk geval een eigen nieuws programma komen.

  Ze zouden eens kunnen proberen om een wat losse variant van DWDD te maken voor de vooravond om 19.00u. Moeilijk maar niet onmogelijk!

  • Het grote punt is dat ‘de markt gewoon verzadigd is’. Als men een DWDD-achtig program wil gaat men wel naar NPO1, als men een stel roddeltantes wil kijkt men naar BLVD op RTL4. SBS zou er verstandig aan doen om vooral met programma’s te komen waarmee je het publiek dient dat niet op De Vooravond/M of BLVD zit te wachten. Ik denk dan eerder aan het rond 18:30 uur programmeren van bijvoorbeeld Lingo.

  • Aanvulling: datzelfde recept kun je om 17:00 uur dus gebruiken. Een programma brengen waarmee je dus de groep bediend die zich niet thuis voelen bij Max en EH&T.

 3. Werd een keer tijd!
  Steeds minder bejaarden in dit Cajona land van Mr Hugo & Mark, de nieuwe Bassie & Adriaan.
  Dus de kijkcijfers dalen, en Jongetje de Mol heeft er koppijn van.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*