Talpa Network start pilot met eCommerce-integratie in SBS6-programma Lang Leve de Liefde.

In liefdesexperiment Lang Leve de Liefde vallen meer dingen op dan alleen de kandidaten. Bijzondere (interieur)producten hebben ook hun schare fans. Programmamakers krijgen dan ook regelmatig de vraag waar die ‘decor-items’ te koop zijn. En hetzelfde geldt voor presentatoren en hun outfits. 

Daarom start Talpa Network in samenwerking met De Mandemakers Groep vandaag met een pilot waarbij kijkers door middel van het scannen van een QR-code de blikvangers uit tv-programma’s eenvoudig en snel in huis kunnen halen.

Met dit ‘ecomtv’ experiment speelt Talpa Network handig in op het gebruik van een tweede scherm tijdens het tv-kijken, aangezien alles draait om QR-codes. En goed nieuws voor de Lang Leve De Liefde-kijkers die fans zijn van dat ene tafeltje, lampje of kleed uit het tv-programma, want kijkers die scannen worden extra beloond met speciale aanbiedingen.

Hoe werkt het?

 • KIJKEN. Tijdens Lang Leve de Liefde verschijnen er QR-codes in beeld.
 • SCANNEN. Zie je iets dat niet zou misstaan in je eigen interieur? Scan dan de QR-code met je smartphone.
 • KLIKKEN. Je komt automatisch op een landingspagina met de speciale Lang Leve de Liefde-collectie. En dankzij een slim platform dat erachter hangt, zie je bovenaan het product dat net in beeld was.
 • & KOPEN. Klik door naar de store en haal je eigen stukje Lang Leve de Liefde in huis! 

Van passief kijken naar waardevolle connectie.

Het ‘ecomtv’-experiment, dat 3 juni live gaat, is opgezet in samenwerking met De Mandemakers Groep, het bedrijf achter bekende woonformules als Brugman keukens & badkamers, Keuken Kampioen en Woonexpress. Daarnaast hebben Talpa Network, Talpa Studios en Weknow Studio hun expertise gebundeld om de kijkervaring te verrijken én tegelijkertijd een unieke propositie voor hun commerciële partners te ontwikkelen.

De pilot duurt vier weken, met de intentie om na succesvolle afronding deze dienst in de toekomst ook uit te rollen naar andere programma’s van Talpa Network.

16 Comments

 1. Telsell reinvented… ‘Amazing’. Dus eigenlijk is de show 1 lange commercial, onderbroken door commercials. Mag dit van t Commissariaat? Het programma als etalage van de mandemakers winkel. (Met ook nog wat figuranten er doorheen lopend)

 2. Wanneer worden de kabelkijkers verlost van die weinig inhoudelijke TV programma’s die bedoelt zijn voor kijkers met een IQ van een wasbeer.En waar blijven die TV programma’s over de Nieuwste Technologische Innovatie ontwikkelingen.En zoals via:Google.nl Die Autodoktoren en via: VOX.de AUTO MOBIL onderdeel van de Duitse RTL groep.

  • En dan kunnen we het gelijk hebben bij de 3 mannen van Vandaaginside over de technologische Innovatie Ontwikkelingen,om dit Talk-Show-TV-Praatprogramma van een ander karakter uittedagen!.En niet over vrouwelijke onvriendelijke onderwerpen zoals kutten en lullen en andere filmpjes,dan kan ik daar beter binnen komen met een zeer grote penis met helm,en dat is volgens die persoon met die zeer grote uilenbril op,LEKKER MAN,in mijn optiek wees een volwassen man,en lazer anders op uit dat TV programma! via youtube? en andere ingezonden Filmpjes!.In meer inhoudelijke exakte kennis-overdracht.En over dat de Staat jaren geleden het verouderde te dunnen netstroomkabels te gaan vervangen,maar door de bekende netstroom-providers is tegen gewerkt in het belang van de aandeelhouders,stond vandaag in een landelijke Dagblad.Nu 150 miljard kost het nu de Burgers van Nederland,om vooral een BLACKOUT(stroomnetuitval) te voorkomen en in de middelspanning van 110 KV wisselstroom.Maar ook over de nieuwste Toekomstige Energie-bronnen,die werken met zeer zware waterstof-Atomen,via youtube.nl (tik in) ITER(Zuid Frankrijk) in opbouw/Wendelstein 7-X Stellarator (Duitsland) in opbouw en SMALL MODULAR KERNFUSIE-REAKTOREN die binnen 5 jaar gebouwd kunnen worden,en neergezet bij de ons bekende rivieren(tik in) Mit der Energiewende in den Blackout?: geeft weer als de zuivere sinus van 50 HZ zal gaan veranderen,en de gevolgen daarvan!(tik in) Plötzlich Dunkel (tik in) Blackout- wie gut sind wir auf Hessen ohne strom vor bereitet?.(tik in) Image of a hydrogen energie(geeft weer de ontwikkeling van de Otto- 4slagmotor door waterstof-inspuiting) (tik in) The VIRAL CAR: this Hydrogen Powered HUV is insane(geeft weer het vervangen van de waterstof-cilinders.(tik in) 10 BEST Hydrogen Cars in 2023(tik in) Elektroschrott von Bayern nach Ghana (tik in) TÜV nicht bestanden! Hier landen die autos|Geheimnisvolle Orte Entdeckt | Kabl eins Doku(geeft wer dat er miljoenen ingeleverde autos zin er worden via Hamburg/Rotterdam/Antwerpen zijn overgevaren naar Afrika,en daar een Tweede Auto-leven krijgen,en 100.000 km de Teller geldt daar als nieuw(tik in) ZDF HD planet e der wahre preis Elektroautos (tik in) Bolivien im Lithium Rausch: geeft weer de verschrikkelijke werkomstandigheden in die zeer corrupte landen: waar mensenrechten totaal niet gelden(tik in) Waterstof Rijnstate Elst: eerste ziekenhuis in Europa die gebruikt maakt van waterstof,om een BLACKOUT te voorkomen. Genoeg onderwerpen die door zeer goed-opgeleide Deskundigen,een nieuwe Elan kunnen geven aan VANDAAGINSIDE (tik in) Wasserstoff neues E-Bake:geeft weer de uitleg van de Waterstof-fiets en de werking van de Brandstof-cellen.Een uitdaging is op zijn plaats!.Nu Talpa Network u bent nu aan zet!.

  • En als laatste inhoudelijke info,wat Vandaaginside een betere inhoudelijke als informatie kan geven,inzake voor die Kabelkijkers die een meer over een hogere IQ beschikken dan gemiddeld, de 3 mannen van Vandaaginside als presentatoren,een andere beleving kunnen geven,in onderwerpen die van een ander karakte zijn dan overvoetballen en andere weinig inhoudelijke onderwerpen,zoals de politiek/KNVB/ Amerikaanse Politiek ect ect. Waarmee Johan Derksen zich met zijn vaak doorgronde negatieve uitlatingen,over alles,zich nu kan uitleven zijnde de Technologische informatie,en tussen door de Recleme-boodschappen.Via youtube.nl (tik in) Exploding Down Tesla Model S: geeft weer het 20.000 euro kostende van de 10 jaar oude Tesla het vervangen van het Lithium-batterijen (tik in)E-Auto gerät beim laden in Brand(tik in)Wie gefährlich ist die Batterie im Elektroauto?|Quarks(tik in) Autoschrott in Afrika: was deutsche Gebrauchtwagen anrichten|Die Story|kontrovers| BR24(tik in)Abwracken-Gut für die wirtschaft,slecht für die Umwelt?|WDR Doku(tik in)Neodym-Das Smutzige Geheimnis sauberer Windräder,en neem kennis van die exakte informatie-bronnen,en veel in de Duitse/Engelse Taal weergegeven.En dat maakt het verschil tussen het dom houden van de Kabelkijkers Nederland tov de Schotelbezitters,in de ontvangst van de exakte waarheden/bevindingen.Vooral de Duitse MODRATORS zijn schijnbaar ove meer kennis beschikken en dat is heel divers,dan die presentatoren van oa de NPO/Commerciele omroepen van Nederland?.En dat moet anders,in een andere beleving,het waarom we steeds meer korte stroomnet-uitval krijgen nu en de komende jaren.En ze weten niet het waarom? de netbeheerders,nu weet u het wel.Wat u doet met mijn ingezonden betogen,behoort tot uw competentie.U kunt ook alles laten verdwijnen in de Digitale prullenbak!.

  • Wanneer worden de kopers van zonnepanelen verteld de echte waarheden van dat zonnepanelen helemaal niet milieu vriendelijk zijn,1 zonnecel leverd 0.5 volt gelijkspanning,en door de hoeveelheid kan er aantoonbare energie worden opgewekt maar de gelijkstroom zal worden omgezet door een wisselstroom-omzetter en die moet een zuivere sinus van 50 hz wisselspanning geven,anders ontstaan er stroomnetprblemen,en daarnaast zijn niet alle daken geschikt voor het dragen van de vele zonnepanelen je hebt te maken met drukbelasting door de zonnepanelen,volgens de wet van de mechanica,en daarmee kunnen lekkages ontstaan!.Alle elektronica bestaat in de basis uit Silicium(zuivere zand) en daarmee worden Polymeren(kegels)opgetrokken,maar door donatie inbrengen van zeer giftige stoffen ontstaan en het maken van oa transistoren/diode’s etc.Maar ook het maken van wind-turbine’s kosten heel Energie en in de kop waar de windvanen aan gekoppeld zijn de supersterke Neodym-magneten in bevestigd,en die draaien langs spoelen en door inductie ontstaat er een wisselstroom Energie,en dat kan gezien worden als Pulserende Energie opwekking,geen wind geen Energie,geen zon geen Energieopwekking,en als de windkracht te veel krachten zal opwekken,dan worden de windvanger gedraait in de horizon stand en staat de windmolen stil.om beschadiging van de tandwielen,en aandrijf-systemen niet te beschadigen.En weten de mannen van Vandaaginside dat ook?.En dat heet de Kabelkijkers voor dom houden tov de Schotelbezitters.Resumerend:dat zijn nu inhoudelijke onderwerpen,en tussen door de reclame boodschappen in een nieuwe jasje gestoken.

  • aanvulling: het zou voor een eer kunnen zijn,omdat ik heel tijd heb ingestopt inzake de juiste exakte waarheden.En mijn ingezonden exakte informatie terecht en vertaald zal worden,naar alle inwoners van de gebonden EU-Landen.Enzake de komende Europese Parlements Verkiezingen.En dat we verlost worden van die Tuisn-Kabouters en die Milieu-groepen die steeds proberen de ontwrichting van het onze maatschappij.

 3. Als voorbeeld:(bronvermelding)Waterstofmagazine.nl en via: ovmagazine.nl ALLE THEMA’S DUURZAAMHEID zap naar,Waterstof:massa is kassa en neem kennis van de ingezonden reaktie’s en via:Energie pag 2 Onze Energiehuishouding moet slimmer.En neem kennis van de ingezonden reaktie’s voor meer klasse TV uitzendingen.

 4. Wanneer begint Talpa Network hun TV uitzendingen in de hoogste beeldverwerking?.Van 4 K Ultra HDTV format.Via: youtube.nl (tik in) 8 K 120 HZ demo by NHK Japan en via youtube.nl zijn heel veel Video’s-filmpjes te zien in de meest beste beeldkwaliteit van 4 K UHD.Vooral omdat de meeste nieuwe platte TV’s van oa 65″ globaal 1.60 meter van het zwarte paneel de huiskamers vertegenwoordigen.In zowel de Qled van Samsung en de OLED van LG,en vooral de OLED van LG heeft het voordeel dat de miljoenen Pixels zelf licht geven,en bij de laatste nieuwste OLED TV zijn de Pixels voorzien van lensjes voor meer kleurwaarde’s,en daarom een contrast bezitten die het dynamisch wit/zwart in de hoogste waarde’s heel veel kijkgenot geven.Waar blijven de NPO/Commerciele Omroepen in de aanvoerlijnen naar de hoogste beeldverwerking?.En vooral de Elektronica-producten uit Japan/Zuid-Korea/China lopen vaak vooruit in de nieuwste Technologische kijkbeleving.Ik heb persoonlijk een dure OLED 4 K HDTV gekocht om niet alleen de 1080i HDTV format te zien,maar vele Omroepen die ik via de Schotel kan zien in de FTA(FREE TO AIR)zenden vaak uit in de 1080 P,heeft meer bandbreedtes en data snelheden nodig,voor meer kleuren/kijkgenot.1080i is feitelijk halve beeldtechniek:540 beeldlijnen op de A-lijnen en 540 beeldlijnen op de B lijnen geven samen een Raster,bij 1080P wilt zeggen echte 50 beeldjes bij seconden,en dat geeft een betere signaal-format.En daarom bezit ik al 25 jaar over Schotelontvangst,inzake vooral de nieuwste beeldverwerking.En de nieuwe 8 K format zal alleen via glasvezel en via de Satelliet te ontvangen zijn.Omdat de Satelliet-signalen uitzenden in de 12 GHz signaal -overdracht en de de Coax-kabel is dat maximale van 2.4 Ghz,om denping van het kwalitief goede signaal te voorkomen.Dus Resumerend:waar blijven de Omroepen met het uitzenden via hun aanvoer-signalen van de 4 K UHD signaaloverdracht?. Vooral met de komende Europese Voetbal zou dat een zeer grote kijkbeleving kunnen geven.En dan komt mijn zeer dure LG OLED 4 K UHD beter tot zijn recht,in meer kijkbeleving en kijkgenot.

 5. En om mijn exakte kennis niet 2 maal hoeft weer te geven,verwijs ik u naar onderwerp: Nederlander opgepakt voor illegale IPTV Streamingsdienst 2 Juni 2024.Het zal wel een Hyphotese wezen om mijn exakte waarheden en bevindingen te kunnen delen met het Talk-TV-Show-praatprogramma Vandaaginside!.En ik bezit gelukkig de kennis opgedaan als ambulant Techneut,via een roemrijk verleden heel veel kennis kan delen,en dat is heel divers van karakter.En door zelfreflectie/maatschappelijke/bedrijfsmatige opleidingen héél veel kennis verkregen.En dat is héél divers van karakter.Maar het gaat natuurlijk om de kijkcijfers.En daar passen denk ik geen hoogwaardige Technologische Innovatie-Ontwikkelingen daarbij.Maar meer onderwerpen die een laagdrempelige karakter moeten uitstralen.Maar de toekomstgerichte onderwerpen,zoals nieuwe Energie-bronnen,en zoals de jonge Burgers van Nederland te maken zullen hebben,vooral de ontwikkelingen van waterstof-gebruik en ontwikkelingen.Maar ook dat er nu 18 miljoen inwoners in Nederland zijn,in 2050 30 miljoen?,die moeten eten/plassen/poepen/en moeten wonen.In wat voor wereld laten we de kinderen/kleinkinderen achter?.En zulke belangrijke onderwerpen zullen nooit! VandaagInside halen?.Dan moet je aan presentatoren overlaten,die zowel een Alpha als een BETA Journastieke opleiding op zak hebben.En daarnaast zoals ik een verplichte cursus heb moeten volgen,via Google.nl (tik in) VENN Diagram: Logische Grafische Voorstelling:uitgedrukt in Cirkels,om vooral verbindingen te zien,om bij meganische machine’s en Elektronica,om weer het goed laten werken van fijnmechanische apparaten.En mijn vraag is gelijk: welke presentator bij Vandaaginside past bij of in mijn Cirkel?.Mooi onderwerp gooi ik er gelijk in: via youtube.nl (tik in) Boston Dynamics Robot: die al door hun steeds meer ontwikkelede IQ steeds meer taken kunnen overnemen,vooral in de ouderenzorg.En dat is van een ander karakter dan over vrouwelijke delen te benoemen,en dan kan ik ook gelijk een kunstpenis op mijn hoofd binnenkomen,met Lekker Man.Ik vraag mij ook weleens af,wat is het gemiddelde IQ van de bekende Voetballers!.Mijn huidige leeftijd is 80 jaar en behoor tot de nieuwe Generatie Senioren,die over héél exakte kennis beschikken,en dat is heel divers.Resumerend: op naar meer naar de exakte kennis overdracht door de echte hoogopgeleide Techneuten,maar die worden bij de Strot gegrepen,want ze zullen eens gelijk hebben.Want als de kijkcijfers gaan zakken,dan worden de reclame inkomsten ook een dalende factor.Ik blijf wel kijken naar zulke Talk-Show-Praat-programma’s,om te blijven oordelen.

 6. En als die Techno-persoon aanschuift,met zijn niet belangrijke Technologische ontwikkelingen,dan kan ik zijn feestje verpesten. Via youtube.nl (tik in) Evolition of Boston Dynamics Sence 2012: geeft ook weer het testen van de nieuwe generatie voetballende Robots,die héél hard kunnen rennen (tik in) ASIMO Humannoid Robot Honda-Future of Robtics from the Asimo period(ASIMO|TechCadget TV.En weet die Techno-deskundigen die regelmatig de nieuwste technologische laat zien.voor het kijkers-publiek van Vandaaginside?.En dat bij elkaar opgeteld is toch van een ander hoogstaande niveau,inzake kennis overdracht. En weet Johan Derksen dat ook allemaal?.Ik ben benieuwd bij de volgende nieuwe afleveringen.In afwachting van zoveel exakte kennis-overdracht.Adieu

 7. Geachte Redactie: lamgs deze weg wil ik u bedanken voor het blijven vol houden van mijn exakte informatie bronnen te weergeven.Het is alleen jammer dat de exakte waarheden over enige tijd weer zal verdwijnen,achter de Horizon.Maar zoals bij ovmagazine.nl blijven mijn exakte naar waarheden ingezonden zichtbaar.Ik heb totaal geen Narcistische denkbeelden.Maar door 2.5 jaar geleden om mijn nieuwe E-Bike overgereden. En daar heb ik nog steeds last van zowel Geestelijk als Fysiek,en daarom heb ik nog steeds het vermogen voor mijn herstel,maar ook door Hersentraining om Dementie of andere hersen-aandoeningen te voorkomen.Al mijn exakte informatie,kan dienen voor de lezers,om te kunnen bepalen in de Europese Parlements Verkiezingen. En voormij betekend dat we te maken hebben met de vele Narcisten in het Parlements-gebouw die vaak alleen voor hun eigen belangen opkomen.Wanneer zijn of worden verlost van de Groene Tuinkabouters. Die heel veel onzin vertellen,wat totaal niet aansluit met de Technologische Innovatie Ontwikkelingen.En dat is weer het verschil in kennis-overdracht via de Kabel-Providers en tov de Schotel-kijkers in de ontvangst van de exakte waarheden.Als voorbeeld: via NDR.de Themen A-Z windkraft/energiewende/waterstof etc. en de lezers kunnen het laten vertalen in de Nederlandse Taal.Het zal allemmal niet letterkundig/taalkundig juist zijn via mijn vele ingezonden reaktie’s maar het gaat om de inhoud. Nogmaals bedankt vanuit de Gemeente Rheden.In Juli zal ik 80 jaar worden,endaarmee kan ik nog wel blij van worden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*