Talpa Network en Ajax komen met Ajax Radio bij JUKE

Talpa Network en Ajax zijn ten behoeve van Ajax Radio een samenwerking gestart. De radiozender zendt live verslag uit van alle wedstrijden. Deze worden verzorgd door Diederik van Zessen en Anne de Jong. Daarnaast zendt het radiostation 24 uur per dag hits en Ajax-klassiekers uit.

Ajax Radio is te horen via JUKE en via de kanalen van de voetbalclub zelf. Ajax Radio bestaat inmiddels ruim 10 jaar, maar is nu 24 uur per dag in de lucht.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: “Om deze stap te kunnen zetten, is het in onze ogen essentieel om met een goede partner samen te werken die veel expertise heeft met online radio. JUKE is die ideale samenwerkingspartner, ook omdat zij naast een verzameling van (online) radiozenders ook een startpunt is voor podcasts. Op deze manier krijgt Ajax Podcasts (Engelstalig) onder de vlag van Ajax Radio een mooie plek in JUKE. Het gaat daarnaast goed samen met ons reeds bestaande media partnership met Radio Veronica, dat net als JUKE onder Talpa Network valt.”

Xander Czaikowski
, Director Digital Distribution bij Talpa Network: “Deze samenwerking met Ajax past binnen de ambitie van Talpa Network om met JUKE de digitale distributie van audio content (radio, muziek & podcasts) te verzorgen voor verschillende grote merken en/of contentmakers. Met onze jarenlange ervaring in de audiomarkt hebben wij alles in huis om een merk te laten groeien. Van awareness en engagement tot conversie. Hierdoor kan Ajax zich blijven focussen op de content creatie. De echte Ajax fan hoeft zo geen wedstrijd meer te missen.”

Alle Ajax-content is vanaf dit seizoen de eerste 24 uur exclusief te horen op de kanalen van Ajax en JUKE. De Official Ajax Podcast zal daarna ook te horen zijn op internationale audioplatformen. Ajax Radio en de Official Ajax Podcast zijn voortaan te beluisteren via JUKE.nl, de JUKE-app, Ajax.nl, de Ajax app, Smart TV en verschillende Audiospelers zoals SONOS, Android Auto en Apple Carplay.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*