Talpa gaat in gesprek met Johan Derksen

Talpa Network geeft een korte reactie op de uitspraken van Johan. “We zijn enorm geschrokken van de uitlatingen van Johan Derksen. Dit is een ernstige zaak waar we zorgvuldig naar gaan kijken. We gaan op de kortst mogelijke termijn in gesprek met Johan.”

Derksen laat vandaag weten:”Ik zie het allemaal wel.Ik ben er niet trots op.Ik zei het in een bepaalde context,om duidelijk te maken hoe er tegenwoordig op dit soort dingen wordt gereageerd.” Een verdere reactie geeft Derksen vanavond in Vandaag Inside.

(video) Johan Derksen penetreerde bewustloze dronken vrouw met Kaars:

3 Comments

  1. Natuurlijk is Talpa “geschrokken”. Geschrokken voor de buhne.

    Misschien moet Talpa maar veiligheidshalve de hele avondprogrammering door Helene Hendriks laten presenteren. Van half acht tot half twaalf. Vijf dagen per week. De rest van het jaar.

  2. Ik denk dat RTL bij de vorming van RTL Network (na de fusie met Talpa) echt heel strikte eisen moet stellen: alle lijken die in de kast lagen uit de kast, alle poppetjes verantwoordelijk voor die lijken een enkeltje UWV (alhoewel bij gedwongen ontslag geen WW geldt) en geen enkel aandeel voor het Mol-geboefte.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*