Talkshow Op1 van de buis

Eva Jinek zal vanaf september 2024 haar eigen show presenteren tijdens de vooravond van NPO 1, van maandag tot en met donderdag. Hierdoor zal de talkshow ‘Khalid & Sophie’ verhuizen naar de late avond en zal de huidige talkshow ‘Op1’ stoppen met uitzenden.

8 Comments

  1. sssLinkse streken, kan niet anders zeggen. Straks dus nog meer linkse indoctrinatie op een prominenter uitzendtijdstip want iedereen moet dit blijkbaar horen/weten wat die 2 nono’s te melden hebben elke avond. Ik vind Op1 ook alles behalve goed, in tegendeel zelfs min of meer zelfde laken en pak voor wat betreft agenda’s. Eigenlijk maakte k&S al een late night programma op de late avond, zwaarmoedig, te urgent en niet echt een lekker programma om de avond mee in te gaan. Nu kom Jinek op dat tijdstip en die zegt het anders te gaan doen, maar daar moet ik het ook nog maar van gaan zien wat het uiteindelijk wordt. Als de (eind)redactie al bestaat uit dezelfde club die andere talkshows invult weet je precies wat je krijgt, meer van hetzelfde dus.

  2. Laat maar gaan, de kijker zal het genadeloos afstraffen. Daarna kan Matthijs het overnemen, want dat is uiteindelijk de bedoeling. Op het mediapark blijft namelijk niets langer dan twee weken geheim.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*