TalkRadio ‘runt’ KWF Thuismarathon

Het Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding (KWF) organiseert aanstaande zaterdag 30 mei voor het eerst een Thuismarathon als alternatief voor de vele door het Corona-virus uitgestelde loopevenementen.

Met de KWF Thuismarathon rennen of wandelen deelnemers in of rondom hun huis en steunen zo hun dierbaren. TalkRadio´s Arjen van Wifferen en Niels van der Horst doen 30-05 2020 van 10:00 tot 16:00 uur verslag van de eerste editie van deze unieke happening. De hele talkshow staat in het teken van het KWF en de deelnemers. Het KWF wil samen met de Nederlandse Loterij aandacht vragen voor alle afgelaste loopevenementen. Deze vormen een belangrijke bron van inkomsten voor goede doelen als het KWF. Door het Coronavirus loopt het fonds enkele miljoenen mis.

Deelname aan een marathon is voor velen een grote sportieve uitdaging. Door de pandemie lijkt alle voorbereiding voor niks geweest. Om de atleten een hart onder de riem te steken, gaat TalkRadio in de personen van Arjen en Niels op zoek naar de verhalen achter de deelnemers, het KWF, de Nederlandse Loterij en alle luisteraars.

[Alle uitzendingen van TalkRadio zijn te beluisteren via talkradio.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*