Peter van der Vorst (RTL): ‘Goede Tijden Slechte Tijden is te flets geworden’ (video)

Spreekbuis-verslaggever Raymond de Jong interviewde Peter van der Vorst en Sven Sauvé (CEO RTL Nederland) tijdens de seizoenspresentatie van RTL.

Van der Vorst meldt tijdens het interview dat hij met Endemol in gesprek is om verbeteringen door te voeren bij de cast en in de verhaallijn.

RTL CEO Sven Sauvé vertelt over vertrekkende presentatoren, zoals Linda de Mol en het doorvoeren van vernieuwingen.

2 Comments

  1. “Persoonlijk, herkenbaar en dichtbij” (RTL4). “Nederlands, brutaal en prikkelend” (RTL5). Paul de Leeuw, Geraldine, Gerard. Ik zie het verschil met vorige jaren niet zo. OK, enkele namen van de NPO naar RTL. De nadruk op nationale trots lijkt me evenmin erg vernieuwend. GTST moet nog gewoner worden. Nu roep ik weleens: “Misschien is normaliteit de sleur, die het minst snel verveelt”. Was het nu “nieuwe wijn in oude zakken” of “oude wijn in nieuwe zakken”? Maakt niet zoveel uit. Het volk betaalt en bepaalt.

  2. De uittocht naar Talpa is de opgang gebleken naar een campingzender waar je de spruitjeslucht vanuit de verte al ruikt. Saai, gewoon en “girl next door” zo zou ik de nieuwe RTL4 willen samenvatten. Weinig spannend of vernieuwends.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*