‘Support van exposanten gestaakte IBC is overweldigend’

De ondersteuning van de exposanten op het besluit om het evenement van dit jaar te annuleren is overweldigend. Dat meldt IBC-CEO Michael Crimp aan Broadband TV News.

In een door IBC gepubliceerd Q & A-interview op BroadbandTVNews.com zei Michael Crimp dat ondanks een klein aantal annuleringen de overgrote meerderheid van de exposanten zich bleef inzetten voor IBC 2020 en uit inschrijvingen, bleek dat er vanuit de industrie veel belangstelling bleef voor het Amsterdamse evenement.

Michael Crimp zei dat het gevoel binnen de organisatie was dat hoe dichter september kwam, hoe meer duidelijkheid er zou zijn, maar het werd duidelijk dat exposanten een duidelijke beslissing wilden. “De timing van de beslissing werd bepaald door meerdere factoren. Ten eerste werd er vanuit de industrie om een ​​beslissing gevraagd, zodat ze de middelen konden concentreren op hergroepering en herstel”, legt de Crimp uit.

De plannen van de regering voor de komende maanden boden echter niet de zekerheid dat de omgeving veilig en geschikt zou zijn voor een hoogwaardige evenementsbeleving. Ook was het onduidelijk hoe in september de meestal eenvoudige zaken als vluchten en grenscontroles zouden werken. Hierdoor werd het IBC-evenemen volgens hem te riskant. De IBC is jaarlijks goed voor 80 miljoen euro voor de Amsterdamse economie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*