Storytel lanceert wereldwijde audiodrama gebaseerd op Orwells 1984

Luisterboeken platform Storytel laat George Orwells dystopie 1984 weer tot leven komen in een nieuw audiodrama voor 2022. De meerstemmige productie wordt in tien landen tegelijk uitgebracht, waaronder Nederland. In Nederland is theater- en filmacteur Jacob Derwig één van de stemmen.

Het audiodrama van Storytel is een meeslepende nieuwe versie van het originele boek, gemaakt voor het jaar 2022. Het is een verhaal over verzet, passie en de kracht van de menselijke geest. De productie is gemaakt door Kate Jones, een bekroonde producer die drama, meeslepende audio, podcasts en single voice opnames maakt.

“1984 gaat over het bevrijden van je geest, om ruimte te geven aan liefde, kennis, empathie en creativiteit. Orwells 1984 is in 2022 relevanter dan ooit tevoren. Door 1984 uit te brengen als audiodrama voor 2022 hopen we onze luisteraars opnieuw mee te nemen in het verhaal en de kracht van storytelling te laten zien,” aldus Helena Gustafsson, Chief Content Strategy Officer bij Storytel.

Andere landen waar de nieuwe 1984 wordt uitgebracht zijn Zweden, Finland, Denemarken, Polen, Nederland, Bulgarije, Turkije, Italië, Spanje en Mexico.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*