Storytel en Ad Alliance komen met luisterverhalen

Na de succesvolle samenwerking rondom ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ in 2018 slaat luisterboekenplatform Storytel opnieuw de handen ineen met RTL Saleshuis Ad Alliance. Beiden partijen komen met ‘All You Need is Love’ -luisterverhalen

Vanaf 20 december brengt Storytel vijf liefdesverhalen uit de kerstedities van ‘All You Need is Love’ van voorgaande jaren en één verhaal uit de liveshow van dit jaar uit als luisterverhaal. Het eerste verhaal van de Storytel Original ‘All You Need is Love: onvergetelijke liefdesverhalen’ is vanaf 20 december gratis te beluisteren via rtl.nl/luisterverhalen. Hierna volgt iedere dag tot aan kerst een nieuw luisterverhaal op Storytel.

Jaarlijks kijken bijna 2 miljoen mensen naar de kerstavondeditie van het populaire tv-programma van producent Endemol Shine waarin geliefden van over de hele wereld worden herenigd. Vrijwel elke kijker herinnert zich nog Maureen, die in de aflevering van 2018 een paar keer naar voren werd gehaald, maar telkens niet werd samengebracht met haar geliefde. Pas toen de aftiteling al begonnen was en het publiek de tribune verliet was daar haar Liam. Veel kijkers vroegen zich toen af hoe dat verhaal verder zou gaan. Storytel geeft daar nu het antwoord op met het complete liefdesverhaal van Maureen en Liam en nog vijf andere kandidaten.

De luisterserie wordt ingesproken door Christanne de Bruijn en Robert ten Brink, Dr. Love himself, introduceert ieder luisterverhaal. ‘Het samenbrengen van deze geliefden en hun verhaal vertellen vind ik prachtig en ik vind het mooi dat we dat nu ook buiten het succesvolle TV-format kunnen doen. Het luisteren naar deze persoonlijke liefdesverhalen geeft een geheel nieuwe en bijzondere ervaring’, aldus Robert.

Hanneke Mijnster, freelance journalist en mede-schrijfster van de Storytel Original Vrouw en minnares ging voor de luisterverhalen van ‘All You Need Is Love’ in gesprek met de zes kandidaten. Ze gaat verder waar de afleveringen van het tv-programma zijn gestopt en heeft er volwaardige liefdesverhalen van gemaakt.

Vanaf 20 december is het eerste luisterverhaal van ‘All You Need Is Love’ te beluisteren op de website van RTL. Hierna volgt tot aan kerst iedere dag een nieuwe aflevering op het luisterboekenplatform Storytel. In totaal zijn er 6 afleveringen gemaakt, iedere verhaal duurt ongeveer 30 minuten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*