STER zoekt een Productmanager Digital

Online marketing-professional die succesvol schakelt tussen de publieke omroepen en de sales- en marketingorganisatie van Ster.

Je maandag begint met een goeie kop koffie en het doornemen van de agenda van deze week. Op het programma staat o.a. een bespreking met de NOS over het aankomende WK Atletiek. Daarnaast heb je ook al ideeën over de Olympische Winterspelen van 2018 die je graag wilt bespreken. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? lijkt nog ver weg, maar de eerste bespreking met de omroep over nieuwe proposities heb jij al in de agenda staan.

Rond een uur of 11 bespreek je met het digital salesteam op welke proposities en klanten de komende week de focus ligt. Jij bent tenslotte degene met alle kennis van de programma’s en de online reclamemogelijkheden die de accountmanagers kunnen aanbieden.

’s Middags geef je een presentatie aan de collega’s van de RTV-salesteams. Afgelopen weken heb je analyses gemaakt en product-marktcombinaties samengesteld. Op basis hiervan heb je samen met je collega’s van marketing nieuwe proposities, factsheets en presentaties ontwikkeld die je met het hele bedrijf wilt delen. Het bouwen van een brug tussen RTV- en digital sales is een speerpunt voor jou. Gelukkig zijn de collega’s enthousiast over hoe je hun (klant)wensen hebt opgepakt en zijn ze verrast over de nieuwe crossmediale mogelijkheden. Hier kunnen ze wat mee! Daarna rijd je nog even langs het Mediapark om kennis te maken met twee nieuwe contactpersonen. Je weet als geen ander dat een hechte samenwerking met de NPO en met de omroepen randvoorwaarde is voor succes.

Geen dag is hetzelfde. Je werkt, net als alle collega’s bij Ster, hard en resultaatgericht. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning. Frisse energie opdoen met een wandeling op de hei, onze vrijdagmiddagborrel, een event op zijn tijd. En je komt in een heel leuk en professioneel team terecht!

Over (jouw rol binnen) het team Digital Sales
Het team Digital Sales maakt deel uit van de afdeling Strategie & Innovatie. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diensten die aansluiten op de vraag in de toekomst. Het organiseren en bedrijven van digitale (programmatic) sales, het ontwikkelen van een klantportal en het creëren en samenbrengen van relevante data behoren tot de taken van deze afdeling.

Het team Digital Sales is verantwoordelijk voor de (o.a. programmatic) verkoop van reclamemogelijkheden rondom programma’s van de publieke omroepen binnen het digitale domein. Als productmanager digital stel je de klantbehoefte centraal. Jij vertaalt die naar passende digitale producten of diensten. Daarbij speel je in op de trends in de markt. Met de teammanager Digital schakel je over de proposities en de pricing. Met de omroepen en de NPO stem je de uitrol van nieuwe proposities af. Ook werk je met je collega productmanagers audio en video aan een gezamenlijke strategie voor de salesorganisatie. Je zorgt ervoor dat de accountmanagers met een gedegen verhaal en dito presentaties op pad kunnen. Zo ben je medeverantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen van Ster.

Kortom: wil jij meebouwen aan de digitale toekomst van Ster?

Wie ben jij?
• Je hebt een relevante, afgeronde HBO-/WO-opleiding;
• Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in online marketing;
• Je bent analytisch, commercieel gedreven en ambitieus;
• Je ziet en benut altijd commerciële kansen die klanten toegevoegde waarde bieden;
• Je beschikt over een groot relevant en actief netwerk en haalt voldoening uit het verder uitbouwen hiervan;
• Je denkt in mogelijkheden en bent enthousiast, initiatiefrijk en resultaatgericht.

Wat bieden wij?
• Een functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid;
• Een baan in een interessante en dynamische branche bij dé verkooporganisatie van reclame op de zenders en websites van de publieke omroep;
• Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een ongekend goede werksfeer;
• Onbeperkte leermogelijkheden binnen het werk en via onze Ster Academy;
• Eén keer per twee weken een vrije dag door onze 36-urige werkweek;
• Kantoor op slechts vijf minuten lopen van station Hilversum Sportpark.

Interesse?
Heb je zin om bij ons te komen werken? Upload je motivatie met cv via onderstaande button. Vragen? Bel mij, Niels Stam, teammanager digital sales, gerust voor meer informatie: 035-672 55 00.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*