STER zoekt een junior inventoryplanner

Als junior inventoryplanner optimaliseer je en beheert het reclameaanbod in samenwerking met de NPO. Verder verwerk je radio- en tv aanvragen voor reclamezendtijd, waarbij je rekening houdt met (contract)afspraken, proactief meedenkt en adviseert over mogelijke alternatieven. Je onderhoudt dagelijks telefonisch contact met de NPO, adverteerders en mediabureaus en handelt (interne en externe) vragen en klachten af. 

Verder lever je een bijdrage aan de analyses en rapportages m.b.t. de vraag en het aanbod van reclameruimte op de tv- en radiozenders met als doel een optimale omzet te genereren. Het betreft een functie voor 32 of 36 uur per week.

Wij vragen
• Een relevante (afgeronde) opleiding op tenminste MBO-of HBO-niveau (of afstuderend). 
• Minimaal 2 jaar werkervaring in een binnendienstfunctie/administratieve functie. 
• Je werkt graag in teamverband, bent analytisch, accuraat, communicatief sterk en een teamplayer.
• Uiteraard ben je gewend om met geautomatiseerde systemen te werken.

De afdeling 
Het betreft een binnendienstfunctie in het team Inventory op de afdeling Salesoperations. Salesoperations is de commerciële binnendienstafdeling van Ster die bestaat uit vijf teams: 2 planningsteams (radio, tv en digital), het traffic team en het inventory team. De verschillende teams werken nauw samen met elkaar én met de overige afdelingen binnen Ster. 

Ster biedt
Een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een prettig teamverband. Je werkt in een interessante en dynamische commerciële branche. Daarnaast biedt Ster aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse
Als je geïnteresseerd bent en aan het profiel voldoet, solliciteer dan via onderstaande button. Bel voor meer informatie afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 035-672 55 00.

Solliciteer nu

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*