Stemsite Gouden Radioring is live

De stemsite voor De Gouden RadioRing 2015 is zojuist gelanceerd tijdens de uitzending van ‘Aan De Slag’ bij AVROTROS op NPO Radio 2. Bij DJ Bart Arens heeft DJ Jan-Willem Roodbeen de 160 kanshebbers voor dit jaar online onthuld. Daarmee is de verkiezing voor de tiende editie van dé publieksprijs van de Nederlandse radio officieel van start gegaan. De stembussen zijn geopend van donderdag 1 oktober 10.30 uur tot vrijdag 31 oktober 14.30 uur. De prijzen worden op 11 november uitgereikt tijdens Hét RadioGala van het Jaar in Amsterdam.
 

Gedurende de gehele maand oktober kan het Nederlandse publiek op de site een stem uitbrengen op:
– het beste radioprogramma van 2015 – De Gouden RadioRing
– de beste radioman van 2015 – De Zilveren RadioSter Man
– de beste radiovrouw van 2015 – De Zilveren RadioSter Vrouw

Jan-Willem Roodbeen presenteert op woensdagavond 11 november de tiende editie van Het RadioGala van het Jaar. Op die avond wordt er duidelijk welk programma De Gouden RadioRing 2015 mee naar huis neemt. Afgelopen jaar was de ochtendshow van Radio Veronica ‘Rick in de Morgen’ de grote winnaar. Daarnaast worden de publieksprijzen voor radioman en radiovrouw van het jaar bekendgemaakt. Vorig jaar waren Rob van Someren en Claudia de Breij de winnaars in deze categorieën.

Sinds 2010 worden tijdens het RadioGala niet alleen de drie publieksprijzen voor radio uitgereikt. Ook de belangrijkste vakjuryprijzen van het jaar maken weer onderdeel uit van dit radiofestijn. De Marconi Awards voor Beste Zender, Aanstormend Talent, de Impact Award en de Marconi Oeuvre Award zijn een belangrijk onderdeel van de avond.

Bekendmaking winnaars
Tijdens Het RadioGala van het Jaar op woensdag 11 november wordt duidelijk wie de winnaars zijn. De feestelijke tiende editie wordt dit jaar gehouden in Theater Amsterdam. AVROTROS zendt het RadioGala live uit via NPO Radio 2, in beeld op NPO 101TV en viaavrotros.nl/radioring.

Stemsite AVROTROS Gouden RadioRing 2015: avrotros.nl/radioring

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*