Stem hier op De Nachtwacht Award 2021

Voor de derde maal wordt de Nachtwacht Award georganiseerd. De organisatie is deze editie in handen van voormalig ‘Mister RadioRing’ Arjan Snijders.

De Nachtwacht Award is een radioprijs voor presentatoren en dj’s die voor de nachtbrakers, nachtwakers en nachtwerkers de mooiste radio maken. De Award is vernoemd naar het legendarische TROS-nachtprogramma ‘Nachtwacht’ dat tot 1995 op Radio 1 en 2 en 3FM te beluisteren was. Dit programma werd gepresenteerd door onder andere Tom Mulder, Ferry Maat, Ad Roland, Rob van Someren en Ron Brandsteder.

In voorgaande edities wist het nachtprogramma ‘Onze Man in Deventer’ van Özcan Akyol op NPO Radio 1 (2019) en Martijn Kolkman van Qmusic (2020) de meeste stemmen binnen te halen. Op maandag 18 januari worden de 5 finalisten bekendgemaakt.

Tot donderdag 21 januari 6:00 ’s ochtends kan er op deze genomineerden worden gestemd. Alle eerdere stemmen tellen mee met de definitieve uitslag. Kort daarna wordt de uiteindelijke winnaar van de Nachtwacht Award 2021 bekend gemaakt.   

Criteria
– Nachtprogramma’s dienen uit te zenden tussen 0:00 en 6:00 uur
– Programma’s moeten in 2020 op landelijke FM-radio zijn uitgezondenen.
– Voor vragen of opmerkingen kun je via contact opnemen via: www.spreekbuis.nl/contact/

De Nachtwacht Award 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door CodeKitchen, Arjan Snijders en Tens Media.

STEMMEN KAN HIER

3 Comments

  1. Ik stem voor Miss Podcast. Ik hoop steeds wakker te blijven om haar programma te horen. Bijna altijd zijn er interessante interviews te horen of leuke suggesties voor podcasts. Van die laatste maak ik sinds kort gebruik. Komt door dit programma.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*