Stefania en Matheu presenteren jubileumeditie van het Junior Songfestival

Dat het Junior Songfestival al 20 jaar een podium voor jong talent is, bewijzen de kersverse presentatoren Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen. Beide hebben de eerste stappen van hun carrière bij het Junior Songfestival gezet. In deze speciale jubileumeditie is het aan de vier acts HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up om te laten zien wat ze in hun mars hebben bij de nationale finale van het Junior Songfestival.

Matheu: “Het is heel erg bijzonder en nog een beetje onwerkelijk dat Stefania en ik samen het Junior Songfestival gaan presenteren. En ook nog eens een jubileumseizoen! Het Junior Songfestival is al jaren een springplank voor jong talent. Stefania en ik deden zelf mee in 2016 en 2019. Ik ben AVROTROS onwijs dankbaar dat wij deze kans krijgen.”

Stefania: “Onze muziekcarrière is hier begonnen. Alleen al daarom is het bijzonder om nu weer terug te zijn op het Junior Songfestival-podium. Heel mooi om nu een jongere generatie hard te zien werken aan hun startende carrière, die hopelijk uitgroeit tot iets moois. Ik kan niet wachten om 24 september in Ahoy te staan en deze talenten aan Nederland te presenteren. Ik heb er heel veel zin in!”
 
 
 Finalisten Junior Songfestival 2022 
 
 Al maanden werken de finalisten van dit jaar toe naar hun live optreden op 24 september in Ahoy. HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up proberen de kinderjury, de vakjury (die beiden later bekend worden gemaakt) en de kijkers te overtuigen met hun act. Wie van hen gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Armenië? 

Een week voorafgaand aan de nationale finale worden de finalisten van dit jaar voorgesteld door presentatoren Stefania en Matheu. De nummers van de jongensgroep HIGH5, girlband Infinity, de 12-jarige Luna en het viertal Mixed Up worden geïntroduceerd, er wordt teruggeblikt op de audities en ze geven een kijkje achter de schermen bij de opnames van de videoclips. Meer voorbereidingen van de finalisten voor de finale zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Junior Songfestival.
 
 
 Junior Songfestival presents: finalisten 2022 op 17 september om 16.50 uur op NPO Zapp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*