Start nieuw Seizoen met het Mes op Tafel

Vanaf maandag 26 januari zendt MAX een nieuwe serie uit van de kennis- en blufquiz Met het Mes op Tafel. Presentator Joost Prinsen wordt ook dit seizoen muzikaal bijgestaan door pianist Martin van Dijk en de zingende barvrouw Mylou Frencken.  U kunt van maandag tot en met donderdag om 19:50 uur op NPO 2 kijken naar de enige quiz waarbij gebrek aan kennis gecompenseerd kan worden door te bluffen.

In Met het Mes op Tafel pokeren drie kandidaten met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, maar ook rekenen en slim spelen zijn belangrijke ingrediënten van deze quiz. Wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd nog zijn tegenstanders proberen weg te bluffen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

De vragen zijn verdeeld in verschillende categorieën: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.

Met het Mes op Tafel 
Vanaf maandag 26 januari om 19:50 uur op NPO 2 
Presentatie Joost Prinsen 
www.methetmesoptafel.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*