Start nieuw seizoen BinnensteBuiten

Vanaf maandag 2 september is het KRO-NCRV lifestyle programma BinnensteBuiten weer dagelijks te zien op NPO 2. Iedere dag kan je genieten van onderwerpen over Huis & Interieur, Tuin & Natuur en Eten & Drinken.  

BinnensteBuiten biedt een kijkje binnens- en buitenshuis waarbij mensen met passie vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende (moes)tuin.  

In het nieuwe seizoen is ook het team van experts uiteraard weer van de partij: chef-koks Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Alain Caron, Leon Mazairac en culinair schrijver Nadia Zerouali en sommelier Lendl Mijnhijmer, boswachter Marieke Schatteleijn, tuinspecialist Martin Stuger, vogelaar Camilla Dreef en interieurstylist Theo-Bert Pot. 

Naast bovenstaande experts verwelkomen we ook een nieuwe expert: architectuurhistoricus Valentijn Carbo. Van kinds af aan is hij al gefascineerd door oude huizen en interieurs met een verhaal. Voor BinnensteBuiten gaat Valentijn de kijkers rondleiden door ons cultureel erfgoed en neemt hij je mee in de woonbeleving van de vroegere bewoners. Van traditionele boerderijen met bedstedes tot chique grachtenpanden uit de pruikentijd. Hij opent deuren die normaal gesproken gesloten blijven. 

BinnensteBuiten timmert ook op het gebied van innovatie flink aan de weg. Zo won het programma in mei een Spin-Award, een belangrijke prijs op het gebied van innovatie en digitale media voor de voice-assistent ‘Chef-kok BinnensteBuiten’.

Via het nieuwe podcast kanaal ‘BinnensteBuiten 3D audio’ kun je vanaf 2 september luisteren naar de mooiste Nederlandse natuurgebieden met als eerste aflevering ‘Ontwaken in de Biesbosch’. Een geheel nieuwe en unieke luisterervaring waarbij je het geluid van vogels om je heen ervaart. Daarnaast is BinnensteBuiten binnenkort ook op YouTube te vinden.

BinnensteBuiten, vanaf maandag 2 september elke werkdag om 18.45 uur op NPO 2. En elke zondag, de weekendeditie om 19.25 uur op NPO 2.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*