Stage Communicatie bij Omroep MAX

Omroep MAX zoekt een stagiair Communicatie per januari 2015. 

Is jouw pen net zo vlot als je babbel? Ben je niet bang om de telefoon te pakken? Volg je een opleiding richting communicatie, journalistiek en/of nieuwe media? Volg je nauwlettend het (media)nieuws? Dan is MAX op zoek naar jou! Per medio januari 2015 komt er een plek vrij op onze communicatie en PR-afdeling. Wij introduceren jou als 3e of 4e jaars hbo+ student graag in medialand! Ons team bestaat uit een communicatiemanager, communicatiemedewerker en een communicatieadviseur. Per januari 2015 wordt ook het sociale mediateam aan de communicatieafdeling toegevoegd. Tijdens je stageperiode wordt je intensief begeleid door de communicatieadviseur. 

Wij bieden: een inspirerende omgeving in het hart van de media. Een stage waar je veel leert op het gebied van communicatie en PR en veel contact hebt met andere media. Je werkt in een zeer diverse omgeving: MAX Magazine, de radio- en televisieredacties, MAX Ombudsman en de studio’s: alles zit onder één dak. Jij als communicatie-expert in opleiding werkt met alle partijen samen in een informele omgeving.

Werkzaamheden
Als copywriter schrijf je (mee aan) onze programma-advertenties in MAX Magazine. Ook denk je mee over de vormgeving van de pagina.
Je houdt intensief contact met producenten en journalisten.
Ondersteuning van PR-activiteiten: je schrijft wekelijks meerdere persberichten, organiseert persdagen, coördineert en begeleidt fotoshoots en interviews met MAX-presentatoren.
In de periode februari – augustus zullen een aantal nieuwe programma’s van start gaan: jij brengt ideeën in over PR- en marketingstrategieën.

Profiel

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je schrijft graag, creatief en vaak.
  • Als PR- en communicatie-expert in opleiding verplaats je je makkelijk in uiteenlopende doelgroepen.
  • Affiniteit met nieuws en (social) media, televisie en radio.
  • Je bent proactief.
  • Basiskennis Word en Excel.  
  • Photoshop en/of Illustrator kennis is geen vereiste, wel een pre.
  • Jij bent een 3e of 4e jaars communicatie, nieuwe media. of journalistiekstudent.
  • Hbo/universitair opleidingsniveau.

Bedrijfsinformatie
Omroep MAX is een Publieke Omroep die zich richt op mensen van vijftig jaar en ouder, gevestigd in Hilversum. MAX maakt sinds september 2005 programma’s op radio, televisie en internet zoals Heel Holland Bakt, Moeder, ik wil bij de Revue, MAX Geheugentrainer en Tijd voor MAX. We zijn een van de jongste en snelst groeiende omroepen van Nederland.

Stagevergoeding
€ 300 (hbo) bruto bij full time-stage

Reageren
Je kunt je brief richten aan: 
PZ@omroepmax.nl t.a.v. Lydia Chrispijn. 
Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Jeroen Bos (035-6775260).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*