Spreekbuis.nl lanceert forum

Sinds vandaag is Spreekbuis.nl nog meer hét communicatieplatform voor omroepprofessionals. Naast de mogelijkheid om te bloggen en op berichten te reageren wil het omroepplatform  met de komst van het forum de omroepmedewerkers nog meer een spreekbuis geven om met anderen te communiceren of in contact te komen.

Momenteel bevat het forum vier secties: het ‘prikbord’ waar iedereen zijn mening kan geven. ‘Aankondigingen’ voor bijvoorbeeld persberichten en aankomende events. De sectie ‘Vraag en Aanbod’ is een marktplaats voor de omroepwereld. In de sectie ‘Roddel & Achterklap’ kunnen geruchten en verse roddels achtergelaten worden.

Richard Otto: ‘We willen het hart van de omroepwereld worden. Dit betekent dat we niet alleen nieuws willen brengen voor omroepmedewerkers, maar hen ook met elkaar willen laten communiceren en hiermee een community opbouwen. In een tijd van fusies, bezuinigingen en technologische veranderingen in broadcasting is hier volgens ons behoefte aan.’

Het forum is boven in de menubalk te vinden. Inloggen en registreren kan met een emailadres of via je twitter, facebook, linkedin of Google+ account. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*