Splinter Chabot op De Perstribune

Aanstaande zondag 17 februari zijn programmamaker Splinter Chabot en schaatscoach Wouter olde Heuvel te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Splinter Chabot, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is een rijzende ster in Hilversum. Met zijn serie Splinter in de politiek duikt hij de komende weken in de wereld van politiek Den Haag. De 22-jarige Chabot, zoon van Bart Chabot, is geen onbekende in de politiek: hij is zelf voorzitter van de JOVD, de aan de VVD gelieerde jongerenorganisatie.

Wouter olde Heuvel, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is assistent-coach in het schaatsteam van Ireen Wüst en Esmee Visser. Afgelopen weekend was hij erbij toen Wüst ‘de mooiste gouden medaille uit haar carrière’ won, op het WK afstanden in Inzell. Olde Heuvel is zelf ex-schaatser. Hij werd twee keer Nederlands kampioen allround. Vorig jaar sloeg het noodlot toe: olde Heuvel werd getroffen door een hersenbloeding.

In De Perstribune duikt mediakenner Ron Vergouwen, in verband met de komst van Splinter Chabot, in opvallende programma’s die politiek Den Haag als decor hadden. En hij staat stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen van deze week.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*