Specialist interactie mens-machine op Media Park

John Underkoffler, ontwerper van mens-machine interactie (media-interfaces), is donderdag 26 mei in de foyer van het studiocentrum op het Media Park om te vertellen over zijn werk. Hij is het meest bekend van de manier waarop Tom Cruise in de film Minority Report te werk gaat.

Daarvoor werkte hij al jaren in het MIT Medialab aan holographics, realtime computer graphics en largescalevisualitions. De toegang tot deze Meet The Master sessie over Future Media Interfaces is gratis. John Underkoffler is oprichter en CEO van Oblong Industries.

Hij ontwierp in 2002 de computer interfaces van de film Minority Report, vandaag de dag worden deze computers door Oblong in de markt gezet. In dat jaar maakte zijn carriere een verrassende wending toen hij als wetenschappelijk adviseur aan de slag ging voor films als Minority Report, The Hulk en Iron Man.
Tijdens de sessie zal hij zijn ervaringen als onderzoeker, designer en ondernemer met een kleine groep mediaprofessionals delen. Er is beperkt plek bij deze masterclass, die begiont om 13.00 uur en om 15.00 uur is afgelopen. Aanmelden kan via een aan communicator@immovator.nl.(foto Youtube.com)
 
Bron: hilversummediacampus.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*