Soulconcerten bij Soulshow Radio

Ferry Maat heeft Spreekbuis.nl laten weten dat vanaf aanstaande zaterdag 3 december Soulshow Radio wekelijks een soulconcert zal gaan uitzenden.

Ferry Maat: “Er zal geput worden uit een prachtige verzameling van concerten die speciaal voor de Soulshow opgenomen werden, aangevuld met legendarische optredens overal ter wereld. We starten zaterdag 3 december met een concert van Kool & The Gang dat voor de Soulshow werd opgenomen op 15 maart 1985 in de Jaap Edenhal in Amsterdam.”

De DJ vult aan dat de Soulshow op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur ook weer live vanuit de studio in Huizen wordt gemaakt met fijne Soulshow Classics en het beste nieuwe materiaal.

www.soulshow.nl

1 Comment

  1. Ik lees het bericht nu, 31 december 2020 en ik baal dat ik dit niet in 2016 heb gelezen. Het was een geweldig concert waar ik bij was en had het graag nog een keer gehoord want mijn cassettebandje kan ik niet meer afspelen.

    Is er misschien iemand die deze uitzending heeft opgenomen en beschikbaar kan stellen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*