Snapchat gaat hoogtepunten ESPN voetbalwedstrijden uitzenden

Snap Inc. en ESPN kondigen vandaag een samenwerking aan waardoor voetbalfans vanaf nu wekelijks de hoogtepunten uit de Eredivisie, Johan Cruijff Schaal en KNVB Beker en straks dagelijks video’s vanaf het WK voetbal kunnen bekijken via Snapchats Discover pagina. Swipe eenvoudig vanaf de Snap camera naar rechts om bij de ‘Discover tab’ terecht te komen, waar je jezelf kunt abonneren op de content van ESPN NL. Zo geniet je vandaag al van de hoogtepunten van het afgelopen voetbalweekend met onder andere de topwedstrijden AZ – AJAX en Feyenoord – PSV. Naast de mooiste wedstrijdmomenten, kunnen voetbalfans hun hart ophalen met een wekelijkse podcast over hun favoriete sport.

Via Snapchat Discover, het in-app content platform van Snapchat, geniet iedere voetballiefhebber van een wekelijkse voetbalshow met daarin alle hoogtepunten uit de Eredivisie, Johan Cruijff Schaal en KNVB Beker. Daarnaast presenteren Fresia Cousiño Arias en Milan van Dongen een wekelijkse podcast video waarin zij met een minibusje door Nederland reizen en alle belangrijke eredivisie spelers bezoeken voor bijzondere interviews. Tot slot start ESPN vanaf 18 november met dagelijkse video’s vanaf het WK Qatar. 

Rami Saad, Director media Partnerships, Snap Inc.: “De samenwerking met ESPN NL biedt een nieuwe manier waarop Snapchatters, ’s werelds meest geliefde sport, voetbal, kunnen beleven en delen. Met dit lokale partnership zetten we een belangrijke stap in het aanbieden van nog meer interactieve en aansprekende content aan onze groeiende Nederlandse Snapchat community. 83% van alle voetbalfans gebruiken hun telefoon* als ze naar een wedstrijd kijken, meestal om de bijzondere momenten van een wedstrijd te delen met vrienden. Door samen te werken met ESPN NL creëren we nog meer mogelijkheden, om spraakmakende voetbalmomenten van dichtbij te beleven en te delen.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*