iMMovator en Rockstart organiseren masterclass met Ben Huh

Samen met Rockstart organiseert iMMovator op vrijdagavond 9 oktober een masterclass met Ben Huh (CEO van Cheezburger). 

Ben Huh is een pionier op het gebied van internet cultuur, crowdsourcing, en het brengen van memes naar de mainstream. Tijdens deze sessie zal Huh zijn ervaringen als ondernemer delen en laat hij zien hoe je zinnig kan innoveren, en hoe je een ondernemerscultuur kan bouwen die ervoor zorgt dat innovaties ook daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Sinds het kopen van een cat picture website in 2007 heeft Huh zijn site laten uitgroeien tot een netwerk met meer dan 50 online humor sites die meer dan 500 miljoen kijkers per maand trekken. Zijn online imperium bestaat uit populaire sites zoals: FAIL Blog, The Daily What, Know Your Meme, en Memebase. Cheezburger heeft 8 boeken gepubliceerd, waarvan er twee bekroond werden als New York Times bestseller zijn geworden.

Huh was te zien in veel invloedrijke media outlets waaronder The New York Times, The Wall Street Journal, The Huffington Post, Mashable, WIRED, Inc., en TIME. Hij is benoemd tot één van de “100 Most Creative People in the Business” door Fast Company. In 2011 won Huh het prestigieuze Ernst & Young Entrepreneur of the Year Award. Ben Huh spreekt veelvuldig op allerlei gerenommeerde conferenties waaronder SXSW, Ad Age, Engadget Expand en Web Summit. Hij is ook mede-oprichter van Circa, een invloedrijke online journalistiek start-up.

Ben Huh zal tijdens de masterclass zijn ervaringen als ondernemer delen met Nederlandse ondernemers en start-ups. Een mooie gelegenheid om deze bijzondere ondernemer in gesprek te gaan. De sessie bestaat uit een presentatie gevolgd door interactieve sessie. Het aantal plaatsen is beperkt. De sessie vindt plaats bij Rockstart Amsterdam, vanaf 18 uur tot 21 uur. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*