SkyShowtime kondigt nieuw abonnementsplan met reclame aan


Het nieuwe abonnementsplan is vanaf 23 april 2024 beschikbaar voor klanten in alle 20+ SkyShowtime-markten en biedt een ijzersterk aanbod van ’s werelds beste entertainment voor een lage prijs.


Vandaag heeft SkyShowtime de introductie van een nieuw abonnement aangekondigd. Vanaf 23 april kunnen abonnees kiezen voor het nieuwe abonnementsplan Standaard met reclame. Dit abonnement wordt aangeboden naast het bestaande abonnement, dat voortaan Standaard plus zal heten. Met Standaard met reclame krijgen kijkers advertenties te zien, terwijl Standaard plus reclamevrij blijft.


Standaard met reclame biedt klanten een betaalbaardere entertainmentoptie voor het hele gezin en omvat alle blockbusters, nieuwe en exclusieve series en lokale originele programma’s van SkyShowtime tegen een scherpe prijs.

Het nieuwe Standaard met reclame-abonnement wordt geïntroduceerd in alle 20+ markten van SkyShowtime, waaronder Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Finland, Hongarije, Kosovo, Kroatië, Montenegro, Nederland, Noord Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

SkyShowtime-CEO Monty Sarhan zei: “Bij SkyShowtime is het altijd onze missie geweest om geweldig entertainment te bieden voor een geweldige prijs. We blijven investeren in het aanbieden van de beste Hollywood-titels en meeslepende lokale content in onze markten. Met de lancering van ons nieuwe abonnement met advertenties biedt SkyShowtime klanten een nog betaalbaardere entertainmentoptie voor het hele gezin, waarmee het een van de meest voordelige diensten op de markt blijft. Ons Standaard met reclame-abonnement biedt hetzelfde blockbusterentertainment als ons Standaard plus-abonnement voor een aantrekkelijke prijs. We kijken ernaar uit om consumenten in al onze markten meer keuze en geweldige prijzen te bieden.”

2 Comments

  1. 😂😂 Ze gaan hun goddelijke gang maar.
    Hier hebben we 25000 lineaire tv-zenders wereldwijd, inclusief alle streamingdiensten voor nog geen 25 euro per jaar! 😲🤣
    Doeiiii

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*