SkyShowtime komt met documentaire over Milli Vanilli (video)

SkyShowtime heeft vandaag bekend gemaakt dat het de exclusieve thuisbasis wordt voor de documentaire ‘Milli Vanilli‘. Deze documentaire vertelt het verhaal van Robert “Rob” Pilatus en Fabrice “Fab” Morvan, beter bekend als Milli Vanilli, een van ’s werelds meest spraakmakende popduo’s van de jaren 90. De documentaire maakte eerder zijn wereldpremière op het Tribeca Festival 2023 en gaat op 1 juni exclusief in première op SkyShowtime.

Geproduceerd door MRC en Keep on Running Pictures, vertelt Milli Vanilli het verhaal van Robert “Rob” Pilatus en Fabrice “Fab” Morvan die elkaar tijdens hun jeugd in Duitsland ontmoetten en in de loop der jaren een sterke vriendschap ontwikkelden. Beide vrienden hadden een moeilijke jeugd: Rob kwam uit een gebroken gezin en Fab groeide op in een huishouden waar misbruik plaatsvond. Vanuit hun soortgelijke opvoeding ontstond een gedeelde droom: beroemde supersterren worden. Enkele jaren later kwam deze droom uit en groeiden ze uit tot internationale iconen.

In 1989 werd hun eerste album zes keer platina in de VS en verkochten ze met hun hitnummer ‘Girl You Know It’s True’ meer dan 30 miljoen singles wereldwijd. Rob en Fab werden ’s werelds populairste popduo in 1990 en wisten zelfs de Grammy® voor Beste Nieuwe Artiest binnen te slepen. Hun opkomst naar succes kwam echter met een verwoestende prijs die uiteindelijk leidde tot hun beruchte ondergang.

Milli Vanilli werd geregisseerd en geproduceerd door Luke Korem en geproduceerd door Bradley Jackson, MRC, Keep On Running Pictures, Fulwell 73 en MTV Entertainment Studios. Hanif Abdurraqib trad op als uitvoerend producent.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*