SkyShowtime goedgekeurd door regelgevende instanties

Comcast en ViacomCBS kondigen volledige goedkeuring door regelgevende instanties voor SkyShowtime aan. SkyShowtime wordt vanaf 2022 gelanceerd in geselecteerde Europese markten.

Comcast Corporation en ViacomCBS hebben vandaag aangekondigd dat hun nieuwe gezamenlijke streamingdienst SkyShowtime,, volledige wettelijke goedkeuring heeft gekregen en van plan is om lancering in meer dan 20 Europese markten en waarmee zij 90 miljoen huishoudens later dit jaar kunnen bereiken.

SkyShowtime CEO Monty Sarhan meldt:: “We zijn verheugd dat SkyShowtime alle wettelijke goedkeuringen heeft ontvangen en zijn verheugd om deze nieuwe, unieke en boeiende entertainmentservice – met een breed scala aan toonaangevende content – aan miljoenen consumenten in deze markten aan te kunnen bieden. .”

Sarhan werd eerder dit jaar benoemd tot CEO van SkyShowtime. Sarhan, werkte eerder voor zowel bij Comcast als ViacomCBS, maar was ook ruim tien jaar werkzaam voor abonnementstelevisiedienst EPIX. Als EVP en General Manager van EPIX zorgde hij voor volledige nationale distributie met MVPD’s en lanceerde hij de direct-to-consumer service van EPIX, waarmee hij het bedrijf door de snelste periode van omzetgroei leidde en het aantal abonnees meer dan verdubbelde. SkyShowtime zal uiteindelijk beschikbaar zijn in de volgende markten: Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Hongarije, Kosovo, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje en Zweden.

Het enorme aanbod van SkyShowtime zal 10.000 uur aan videoicontent beslaan in alle genres en publiekscategorieën, inclusief gescripte drama’s en content voor kinderen en familie, belangrijke franchises, premièrefilms, lokale programmering en documentaires.

Verdere details over SkyShowtime, inclusief prijzen, worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*