Angela Groothuizen en Bob de Jong op De Perstribune van MAXZondag 6 februari zijn zangeres en programmamaker Angela Groothuizen en voormalig schaatser Bob de Jong te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Angela Groothuizen, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, begint zaterdag 5 februari aan een nieuw avontuur: ze presenteert dan voor het eerst haar nieuwe radioprogramma Angela bij MAX op NPO Radio 5. Groothuizen volgt Tineke de Nooij op, die vorige week afscheid nam van NPO Radio 5. Behalve radiomaker is Groothuizen ook theatermaker, televisiemaker en zangeres.

Bob de Jong, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig schaatser. In 2006 werd hij op de Spelen van Turijn Olympisch Kampioen op de tien kilometer. Op zijn erelijst prijken nog drie Olympische Medailles en zeven wereldtitels, allemaal op de lange afstanden. Na zijn actieve loopbaan was De Jong onder meer schaatscoach in Zuid-Korea en China. Momenteel is hij werkzaam bij Team FrySk.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*