Sky Radio presenteert Valentijn 101

Geen Valentijn zonder liefdesliedjes! Lingerie, bonbons en rozen worden overhandigd in een muzikaal decor van de Sky Radio Valentijnshitlist. Het non-stop muziekstation zendt van 09:00 tot 17:00 uur de populairste lovesongs uit in de Valentijn Top 101.

Volgens de luisteraars van Sky Radio is Shape Of You van Ed Sheeran de ultieme Valentijnshit. Het nummer werd begin januari door de Britse zanger uitgebracht en komt binnen op nummer 1 in de lijst. Naast typische lovesongs als Marry You van Bruno Mars, komen in de lijst ook veel hits voor die gaan over vriendschap en de liefde voor het leven zoals 7 Years van Lukas Graham.

Top 5

1. Ed Sheeran – Shape Of You
2. Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling!
3. Adele – Send My Love
4. Armin van Buuren – This Is What It Feels Like
5. James Arthur – Say You Won’t Let Go

Naast de nummer 1 positie die Ed Sheeran weet te bemachtigen met het nummer Shape Of You, scoort de zanger nog drie noteringen met Photograph (positie 32), Thinking Out Loud (positie 44) en Castle On The Hill, (positie 70) Adèle is de meest genoteerde artiest met acht noteringen.

De woorden you en love zijn de meest gebruikte woorden in titels in de Valentijn Top 101. Het woord you komt maar liefst in 24 titels voor en het woord love in dertien titels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*