Sjors Fröhlich: ‘De magie van radio is de verbeelding’

Sjors Fröhlich werd precies een jaar geleden op de Online Radio Awards verkozen tot Online Radio Ambassadeur 2019. Ondanks dat hij nu burgemeester is van Vijfheerenlanden stroomt het radiobloed nog steeds door zijn aderen.

Sjors Fröhlich: ‘De magie van radio is de verbeelding. Het speelt zich af in je hoofd en dat kan op verschillende manieren. Bij een ochtendshow word je echt vrienden of vriendinnen met degene die het presenteert. Er is iets ongrijpbaars met de radio dat op je gevoel en verbeelding speelt.’

3 Comments

  1. Klopt radio is verbeelding maar ook fantasie in 1985 begon ik ook met radio je bent in een andere wereld radio is het mooiste medium wat er is je bent een vriend vriendin van de luisteraar.

  2. Radio is verbeelding, fantasie EN INTIMITEIT. Vooral praatprogramma’s als “Nooit meer slapen” (NPO Radio I VPRO: 00.00 – 01.00 uur) van Pieter van de Wielen munt daar in uit. Maar ook “Miss Podcast” van Mischa Blok (NPO Radio 1 AVRO/TROS: 01.00 – 02.00 uur) is vaak interessant en verrassend. ondanks het zeer strakke format van dat programma. Eerst vond ik het jammer, dat Miss Podcast in de plaats kwam van het tweede uur “Nooit meer slapen”. Naderhand ben ik radio-uur steeds meer gaan waarderen. Net zoals “Vink” met Vincent Bijlo, Stan Putman en Mischa Blok op vrijdag/zaterdag nacht.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*